Spar tid med EG's nye funktionaliteter til almene boligselskaber

Med EG's køb af ProBo har vi nu fået mulighed for at tilbyde en række værktøjer, der er integreret med oplysninger fra EG Bolig og som letter jeres hverdag som administrator og ejendomsfunktionærer.

ProBo er et komplet kommunikationssystem, der fungerer på alle enheder (smartphone, tablet og computere) til ejendomme og benyttes i dag af 4.000 ejendomme og over 140.000 oprettede brugere.

Spar tid med EGs nye funktionaliteter til almene boligselskaber

ProBo samler al kommunikation og information om din ejendom på én GDPR-sikker platform. På dette gratis webinar kommer vi ind på følgende:

ID-legitimering af afdelingsbestyrelsesmedlemmer

  • Fuldautomatisk hvidvask af den til enhver tid siddende afdelingsbestyrelse inklusive sikker opbevaring og rettidig sletning.

GDPR-dokumentation for overholdelse af persondataforordningen til de enkelte afdelinger

  • På en enkel måde og med mindst muligt tidsforbrug dannes den lovpligtige dokumentation for afdelingens håndtering af personoplysninger.

Opgavestyring til ejendomsfunktionærer

  • Håndter opgaver digitalt, let og med størst muligt overblik, så beboere kan indberette fejl og mangler på afdelingen og ejendomsfunktionæren let kan have overblik og håndtere kommunikationen med beboeren.

Digitale afdelingsmøder

  • Hold afdelingsmøderne digitalt på fire forskellige former – alt efter hvad der passer bedst. Kan bl.a. benyttes til digitale afstemninger på fysiske generalforsamlinger eller med integreret video.

Sådan deltager du

For at deltage på webinaret skal du blot bruge din PC, internetforbindelse og et headset/højtaler.
Bemærk, at du inden start på webinaret skal have testet, at din PC kan afspille lyd.

Dine værter på webinaret: Flemming Nielsen og Ole Lindholm Madsen

Mest relevant for administratorer og ejendomsfunktionærer i almene boligorganisationer

Bemærk

Webinaret bliver afviklet i vores supergode GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender, og du klikker på 'Join Webinar' for at deltage på selve dagen. 

Selvom det står på engelsk i mailen, så holder vi naturligvis webinaret på dansk.