EG Bolig webinar: Integration til Det Almene Datavarehus

På dette webinar vil du blive introduceret for Det Almene Datavarehus, en ny integration, udarbejdet i samarbejde med Landsbyggefonden.

 

EG Bolig webinar om DCAR integrationen

Deltag i EG Boligs webinar omkring Det Almene Datavarehus, som er en ny integration lavet i samarbejde med Landsbyggefonden.

Formålet med integrationen er at overføre alle finansposteringer fra EG Bolig til en datavarehusløsning, som Landsbyggefonden har etableret. Det er et krav for alle almene boligforeninger at benytte integrationen.

Almene boligorganisationer skal sende alle finansposteringer for 5 regnskabsår tilbage i tid samt daglige overførsler fremadrettet.

Webinaret bliver en kort gennemgang af hvad, hvorfor, hvornår og hvordan.

Modulet koster ikke noget for vores kunder, da prisen for udvikling, løbende vedligehold og support dækkes af Landsbyggefonden.

Vært

  • Anders Schrøder Mortensen, Product Manager

Dato og varighed

  • Onadag d. 10. januar 2024 kl. 10:00-10:45
  • ca. 45 min

Hvis tidspunktet ikke passer, kan du med fordel tilmelde dig alligevel, da du vil få tilsendt optagelsen efterfølgende.

Bemærk

Webinaret bliver afviklet i vores GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Du trykker blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender. På selve dagen klikker du på 'Join Webinar' for at deltage.

Selv om det står på engelsk i mailen, holder vi naturligvis webinaret på dansk.