Webinar

Sådan gør I jeres hjemmeside mere brugervenlig

Tilmeld dig og hør mere, hvilke fordele du kan opnå med EG Bolig Webservice og InCom

I dag har bestyrelser, beboere og boligsøgende en stigende forventning om at finde relevante informationer på din hjemmeside. De ønsker selv at kunne opdatere mange af deres personlige informationer, og som boligorganisation kan I have brug for at indhente samtykke til CPR, e-mail og e-Boks.

Tilmeld dig et gratis webinar
EG Bolig afholder i samarbejde med InCom et webinar om, hvordan du kan optimere din hjemmeside med en integration med EG Bolig Webservice. Webinaret afholdes den 16. og den 20. november 2017.

Her kan du høre om, hvordan du kan opbygge din side med moduler efter jeres behov. Du høre også om, hvordan relevante data fra EG Bolig stilles til rådighed for din hjemmeside både offentligt og bag login, ligesom hjemmesiden kan opdatere data i EG Bolig uden en manuel administration.

Løsningen kan tilpasses alle slags boligorganisationer. Her kan du se nogle af de mest populære funktioner, der kan gøre din hjemmeside mere brugervenlig:

  • Boligsøgende kan søge afdelinger og lejemål, skrive sig op inkl. betaling, markere deres ønsker, håndtere status, besvare boligtilbud m.m.
  • Udsøgning på afdelinger, lejemål og ledige boliger med billeder, grundplan, husleje, forhold og andre lejemålsoplysninger.
  • Mulighed for rollebestemt brugeradgang til udvalgte selvbetjeningsfunktioner.
  • Husleje, kontooversigt og forbrugsoplysninger for lejer.
  • Se dokumenter fra EG Boligs dokumentsystemer
  • Samtykker til CPR, e-mail og e-Boks

Vi glæder os til at byde dig velkommen til webinaret, hvor du kan høre om en hjemmesideløsning, der giver direkte administrative besparelser og samtidigt øger boligorganisationens serviceniveau.

InCom har et meget tæt samarbejde med EG og et stort kendskab til integrationen med EG Bolig. Med vores specielle behov for en flersidet hjemmesideløsning og stabile, optimale hjemmesider, var InCom det naturlige valg for os. Boligforeningen Ungdomsbo