Lynhurtige og præcise tilbud med Dynamic

Dynamic fra CalWin er et digitalt kalkulationssystem til din VVS-forretning. Brug 30 minutter og se, hvor smart det er.

Lynhurtige og præcise tilbud med Dynamic

Lav tilbud, der vinder med Dynamic til VVS-installatører

Dynamic gør det nemt at lave komplette og nøjagtige tilbud på selv store opgaver til dine kunder. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine opgaver, og så sørger Dynamic for at levere et overskueligt tilbud på ingen tid.

Du har altid programmet lige ved hånden på enten tablet eller iPad, som du nemt kan tilgå. Herved behøver du ikke forbi butikken eller kontoret for at udregne en pris til dine kunder.

Fire fantastiske fordele:

Hurtige komplet-oplagt priser
Dynamic VVS er et komplet kalkulationssystem, som dækker alle branchens discipliner: VVS, fjernvarme, ventilation, sprinkler og blikkenslagerarbejder.

Montagepriser er påført
Dynamic VVS indeholder komplette priskartoteker fra branchens førende vvs-grossister samt mere end 70 leverandører/producenter.

Unikt overblik
Én af de helt stærke sider i Dynamic VVS programmet er de færdigkalkulerede Units (styklister).

Dækker hele branchen
Hurtige komplet-oplagt priser Montagepriser påført materialerne Unikt overblik Dækker hele installationsbranchen – VVS og EL

Hvad er CalWin Dynamic VVS?

CalWin Dynamic VVS er et specialudviklet beregnings- og kalkulationssystem til VVS branchen, som giver hurtige og præcise kalkulationer på dine VVS entrepriser.
Med mere end 2.000 brugere i installationsbranchen er CalWin Dynamic det mest udbredte og anvendte kalkulationssystem i Danmark blandt installatører.

Sådan deltager du:

Det eneste, du behøver, er en pc med internetadgang. Du vil modtage en mail med det link, du skal bruge til at logge på og se webinaret. Husk kaffen!

Webinaret henvender sig til dig, der nysgerrig efter at se, hvad Dynamic kan gøre for din forretning.