Lynhurtige og præcise tilbud med EG Dynamic

EG Dynamic er et digitalt kalkulationssystem til din VVS-forretning. Brug 30 minutter og se, hvor smart det er.

Tilmeld dig her

Lynhurtige og præcise tilbud med Dynamic

Lav tilbud, der vinder med EG Dynamic til VVS-installatører

EG Dynamic gør det nemt at lave komplette og nøjagtige tilbud på selv store opgaver til dine kunder. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine opgaver, og så sørger EG Dynamic for at levere et overskueligt tilbud på ingen tid.

Du har altid programmet lige ved hånden på enten tablet eller iPad, som du nemt kan tilgå. Herved behøver du ikke forbi butikken eller kontoret for at udregne en pris til dine kunder.

Fire fantastiske fordele:

Hurtige komplet-oplagt priser
EG Dynamic VVS er et komplet kalkulationssystem, som dækker alle branchens discipliner: VVS, fjernvarme, ventilation, sprinkler og blikkenslagerarbejder.

Montagepriser er påført
EG Dynamic VVS indeholder komplette priskartoteker fra branchens førende vvs-grossister samt mere end 70 leverandører/producenter.

Unikt overblik
Én af de helt stærke sider i EG Dynamic VVS programmet er de færdigkalkulerede Units (styklister).

Dækker hele branchen
Hurtige komplet-oplagt priser Montagepriser påført materialerne Unikt overblik Dækker hele installationsbranchen – VVS og EL

Hvad er EG Dynamic VVS?

EG Dynamic VVS er et specialudviklet beregnings- og kalkulationssystem til VVS-branchen, som giver hurtige og præcise kalkulationer på dine VVS-entrepriser.
Med mere end 2.000 brugere i installationsbranchen er EG Dynamic det mest udbredte og anvendte kalkulationssystem i Danmark blandt installatører.

Bemærk

Webinaret bliver afviklet i vores supergode GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender, og du klikker på 'Join Webinar' for at deltage på selve dagen. 

Selvom det står på engelsk i mailen, så holder vi naturligvis webinaret på dansk.

Datoer

06. oktober 2021
15.00 - 15.30

Tilmeld