Lav tilbud, der vinder med EG Dynamic til el-branchen

Brug 30 min og deltag i gratis webinar. Så kan du hurtigt se, hvordan du med den smarte tilbudsberegner EG Dynamic til el-installatører sparer tid, penge og mandskabstimer.

Dynamic fra CalWin

EG Dynamic fra EG er et digitalt kalkulationssystem målrettet el-branchen. EG Dynamic gør det nemt at lave komplette og nøjagtige tilbud på selv store opgaver til dine kunder. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine opgaver, og så sørger EG Dynamic for at levere et gennemsigtigt og overskueligt tilbud på så godt som ingen tid.

Fem fordele, der bringer dig foran:

  • Alle discipliner samlet i én
  • Hurtig og nemt overblik over dit projekt.
  • Grossistpris sammenligning – Targetpris
  • Færdigkalkuleret units med alle tilhørsdele og billede.
  • Tæt samarbejde med Danmarks største beregner firma – LF beregning.

Hvad er EG Dynamic fra EG?

EG Dynamic er din nye digitale medarbejder, der giver dig adgang til alle de informationer og komponenter, du har behov for i din kalkulation af prisoverslag. Det hele i ét system. Tilbudsberegneren sørger for at medregne selv den mindste bestanddel i tilbuddet, og du kan let som ingen ting få udarbejdet et nøjagtigt tilbud. EG Dynamic er udviklet af CalWin, der nu er en del af EG A/S.

Bemærk

Webinaret bliver afviklet i vores supergode GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender, og du klikker på 'Join Webinar' for at deltage på selve dagen. 

Selvom det står på engelsk i mailen, så holder vi naturligvis webinaret på dansk.