Lav tilbud, der vinder med Dynamic til el-branchen

Brug 30 min og deltag i gratis webinar. Så kan du hurtigt se, hvordan du med den smarte tilbudsberegner Dynamic til el-installatører sparer tid, penge og mandskabstimer.

Tilmeld dig her

Dynamic fra CalWin

Dynamic fra EG er et digitalt kalkulationssystem målrettet el-branchen. Dynamic gør det nemt at lave komplette og nøjagtige tilbud på selv store opgaver til dine kunder. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine opgaver, og så sørger Dynamic for at levere et gennemsigtigt og overskueligt tilbud på så godt som ingen tid.

Fem fordele, der bringer dig foran:

  • Alle discipliner samlet i én
  • Hurtig og nemt overblik over dit projekt.
  • Grossistpris sammenligning – Targetpris
  • Færdigkalkuleret units med alle tilhørsdele og billede.
  • Tæt samarbejde med Danmarks største beregner firma – LF beregning.

Hvad er Dynamic fra EG?

Dynamic er din nye digitale medarbejder, der giver dig adgang til alle de informationer og komponenter, du har behov for i din kalkulation af prisoverslag. Det hele i ét system. Tilbudsberegneren sørger for at medregne selv den mindste bestanddel i tilbuddet, og du kan let som ingen ting få udarbejdet et nøjagtigt tilbud.  Dynamic er udviklet af CalWin, der nu er en del af EG A/S.

Sådan deltager du:

Det eneste, du behøver, er en pc med internetadgang. Du vil modtage en mail med det link, du skal bruge til at logge på og se webinaret. Husk kaffen!

Webinaret henvender sig til dig, der nysgerrig efter at se, hvad Dynamic kan gøre for din installatørforretning. 

Datoer

21. april 2021
9.00 - 9.30

Tilmeld

19. maj 2021
9.00 - 9.30

Tilmeld

16. juni 2021
9.00 - 9.30

Tilmeld