Webinar

Dokumenter effekten af jeres indsats

Vær klar, når tilsynet kommer på besøg

Med EG Sensum Bosted Indikator 3.0 kan I let og på overskuelig vis dokumentere værdien af jeres arbejde og vise den klare sammenhæng mellem borgerens plan og mål/delmål i den daglige dokumentation.

Modulet er fleksibelt og der kan bl.a. arbejdes med de faglige metoder VUM og ICS, lige som modulet kan understøtte arbejdet med at måle og registrere alt fra risikovurderinger, vægt- og væskeskemaer til FIT-skemaer og Trivselsindekset WHO 5.

Det er bl.a. også muligt at lave statistikudtræk og sammenligne borgere på tværs, både på det enkelte tilbud men også for en hel organisation.

På webinaret viser vi fx hvor let det er at effektmåle på et delmål. I præsenteres også for mulighederne for grafisk visning, sammenhængen med den øvrige dokumentation på borgerene og andre smarte funktionaliteter, som hjælper jer med at dokumentere effekten af jeres indsats, så I kan gøre mere af det, der virker!

Tilmeld dig et af nedenstående webinarer og bliv inspireret til, hvordan du kan effektmåle eller digitalisere jeres arbejde med effektmåling.

Datoer

29. maj 2018
10.00 - 10.30

Tilmeld

31. maj 2018
10.00 - 10.30

Tilmeld