Vind flere sager med Corbis

Corbis fra EG er et populært it-system til tilbudsgivning og ordrestyring hos danske el-installatører. Vi ved fra vores kunder, at de sparer både tid og penge ved at bruge Corbis.

Brug 30 minutter og deltag i et gratis webinar. Så kan du hurtigt få en fornemmelse af, hvor meget du kan spare.

Corbis fra CalWin

Nemmere bliver det ikke

Corbis kan spare en installatør-virksomhed op til 50.000 kroner årligt. Det er faktisk ganske nemt. Du skal blot indtaste opgaven, og så sørger Corbis for resten. Nemmere bliver det ikke!

Med Corbis kan du:

  • Spare 22 min. pr. tilbud i gennemsnit
  • Udføre og sende tilbud direkte ude ved kunden
  • Få adgang til digital adgang til styk- og prislister

Nem og overskuelig tilbudsgivning i marken

At anvende Corbis til tilbudsgivning kan spare dig for en del administrativt og manuelt arbejde – herunder gennemgang af grossisters prislister samt tidsestimeringer af opgaver. Med Corbis får du adgang til alle de informationer, du normalt skulle hjem og gennemgå på kontoret, mens du er i marken.

Hvad er Corbis?

Corbis et it-system til tilbudsgivning og ordrestyring. Det kan spare dig for administrativt og manuelt arbejde – herunder gennemgang af grossisters prislister samt tidsestimeringer af opgaver.

Med Corbis får du adgang til alle de informationer, og det digitale tilbudssystem indeholder alle de bestanddele, du har brug for, for at kunne udfærdige et præcist tilbud på stedet. Corbis er udviklet af CalWin, der nu er en del af EG A/S.

Sådan deltager du:

Det eneste, du behøver, er en pc med internetadgang. Du vil modtage en mail med det link, du skal bruge til at logge på og se webinaret. Husk kaffen!

Webinaret henvender sig til dig, der nysgerrig efter at se, hvad Corbis kan gøre for din installatørforretning.