Webinar

Online demonstration af den nye hjemmesideløsning

Deltag i vores gratis webinar og se de mange fordele med det nye setup. 

Vores ældre hjemmesideplatform, som du blandt andet kører på, supporteres desværre ikke længere, og kan heller ikke opdateres. 

Vi udfaser løsningen pr. 31. december 2019 og derefter vil det ikke længere være muligt at have den gamle hjemmesideløsning kørende hos os.

Vi tilbyder derfor at flytte din nuværende løsning til vores nye platform.
Der er mange fordele ved den nye hjemmesideløsning, og vil vil rigtig gerne vise disse fordele ved et kort webinar, hvor vi vil gennemgå løsningen.

Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til løsningen.

Med den nye platform får du: 

  • Et nyt og strømlinet layout – giver din klinik et flot, tidssvarende og professionelt udtryk.
  • 3 flotte, strømlinede skabeloner – sikrer, at din hjemmeside får det udtryk, der passer til din klinik. Vælg mellem 3 flotte, strømlinede og tidssvarende skabeloner med 4 forskellige farvetemaer. Du får en korrektur af hjemmesiden, inden vi igangsætter den, og en udførlig vejledning i brugen af redigeringsprogrammet bag hjemmesiden.
  • Brugervenligt redigeringsværktøj – gør det hurtigt og nemt at opdatere siden med feriebeskeder, nyheder, billeder af personale m.m.
  • Bedre brugeroplevelse med responsivt design – der tilpasser sig skærmstørrelsen på den type mobile enhed, som læseren benytter. Det giver en langt bedre brugeroplevelse og et professionelt ansigt udadtil for din klinik.