ASPECT4 Finance Debitorindbetalinger?

ASPECT4 Finance Debitorindbetalinger vil hjælpe debitorbogholderiet til nemt og effektivt at finde og matche indbetalingerne mod de åbne fakturaer.

Og det bliver mere og mere træfsikkert for hver gang, du anvender modulet.

Tilmeld webinar

Hvorfor bør bruge ASPECT4 Finance Debitorindbetalinger

På webinaret kommer vi ind på de fordele, som du får med ASPECT Finance Debitorindbetalinger herunder:

  • Løsningen bliver bedre og bedre til at genkende dine debitorer for hver gang, der indlæses poster
  • Spar en stor del af taste- og søgearbejde forbundet med registrering af indbetalinger
Vi forventer at vi på sigt kan reducerer vores tidsforbrug på debitorindbetalinger med 60-80 %, så vi kan benytte vores bogholderis ressourcer på andre mere værdiskabende arbejdsopgaver. Martin Faldowski Sørensen , IT Manager, Kentaur A/S

Hvad kræver løsningen?

Modulet APECT4 Finance Debitorindbetalinger er et selvstændigt tillæg til ASPECT Finance, der kræver anskaffelse af en licens til modulet.

Desuden skal der påregnes konsulenttid til at komme i gang samt herunder til at sikre, at det filformat, du anvender fra din bank, er supporteret. Er det ikke supporteret, kan de fleste formater via opsæt fortolkes og dermed gøres anvendelige.

 

Sådan deltager du:

Vi opfordrer dig til at have en mikrofon tilsluttet din computer, for at kunne stille spørgsmål. Hvis det ikke er muligt, vil du kunne stille spørgsmål i chatten.

Webinaret bliver afviklet i vores supergode GoToWebinar-værktøj, og du vil modtage en bekræftelse, der bliver sendt automatisk fra systemet og derfor er på engelsk. Her trykker du blot på kalenderlinket for at gemme webinaret i din kalender, og du klikker på 'Join Webinar' for at deltage på selve dagen. 

Selvom det står på engelsk i mailen, så holder vi naturligvis webinaret på dansk.

Datoer

26. oktober 2021
10.00 - 10.30

Tilmeld