3 veje til succes med onlinehandel

Salg på nettet og onlinekanaler er vigtigere end nogensinde før. Onlinehandlen eksploderer lige nu, og coronaen vil udfordre os længe endnu.

Webinaret henvender sig primært til Wholesale firmaer inden for Mode- & Tekstil branchen, Sport, Sko samt Living, men alle er naturligvis velkommen til at blive inspireret.

3 veje til succes med onlinehandel

Onlinehandlen eksploderer lige nu - er du klar?

Flere og flere kunder handler online. Corona har kun forstærket tendensen. Derfor har flere virksomheder også kastet sig ud i e-handel. For Fremtidens Fashion salg er online.

Hvad med din forretning? Er du klar til kundernes ønsker om øget online salg?

Deltag i gratis webinar og hør, hvordan du:

  • Integrerer med en webshop - din egen, en markeds-
    plads eller en kundes webshop
  • Bliver klogere på, hvad det kræver af dig
  • Får inspiration fra andre, der allerede er i gang om online-
    salg. Vi har hjulpet Soulmate, Dilling, Skovhuus Strik, JBS,
    Kentaur, Gustav og C.L. Seifert med deres online handel

Sådan deltager du:

For at deltage på dette webinar skal du blot bruge din computer, internetforbindelse og et headset/højtaler. Bemærk, at du inden start på webinar skal have testet, at din PC kan afspille lyd.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål i chatten under webinaret.

Mød din vært

Din vært er Frank Sørensen, ekspert i online integrationer til effektivt websalg. Frank har ansvaret for ASPECT4 Fashion i EG A/S og har et indgående kendskab til hele værdikæden i fashion-industrien, alt fra produktudvikling, B2B, B2C, indkøb af rå- og færdigvarer og helt ud i butikken. Frank vil guide dig sikkert igennem og vise, hvordan du når ud til flere kunder online.