Nøglen til rentabel e-handel

Er din fashionvirksomhed kommet rigtigt i gang med onlinehandel? E-handels-eventyret er for mange startet med en hurtig lancering af en webshop. Målet var at komme i gang i en fart. Men er det nok til, at din virksomhed kan klare sig i fremtiden?

Rentabel e-handel kræver mere end blot webshoppen: nemlig styr på data og fuld automatisering. Deltag på gratis webinar og hør hvordan du gør e-handel rentabel.

 

Tilmeld dig her hos vores partner

Nøglen til rentabel e-handel

Få 100 % styr på data

E-handel skal bidrage til bundlinjen - både med meromsætning og besparelser.
For at nå dertil kræver det, at I har 100 % styr på jeres data og en e-handel, der er fuldt integreret med forretningen. PIM er et af værktøjerne.

 

Det får du på webinaret

ASPECT4 Fashion giver sammen med Co3 Digitalt Bureau og MP Danmark opskriften på, hvordan du som brandowner skaber fundamentet for rentabel e-handel, der er fuldt integreret med din forretning:

 

  • Intro v/ Brian Mikkelsen, CSO i Co3
  • PIM til brandowneren Brian Mikkelsen, Co3, præsenterer hvordan PIM hjælper dig med at skabe overblik over dine data og arbejdsgange. Du får indblik i, hvordan du reducerer arbejdet med at levere data til både egen webshop, forhandlere og marketplaces
  • 5 tips til implementering af PIM Hans-Henrik Olsen fra MP Denmark giver 5 konkrete tips til forberedelse og implementering af PIM i en fashionvirksomhed
  • Integration er nøglen til rentabel e-handel Det er integrationen mellem dit ERP-system og din e-handelsplatform sikrer, at det bliver rentabelt for dig at handle. Martin Bech Haagaard, ASPECT4 Fashion, præsenterer, hvordan du griber opgaven med integration an, så du undgår ubehagelige overraskelser og budgetoverskridelser.
  • Afrunding v/Brian Mikkelsen, Co3