7. juni 2017 i Vejle

EG Retail Dag

Digitaliseringen åbner for en masse muligheder – og udfordrer samtidig detailbranchen på områder som omnichannel, kundeoplevelse og onlinehandel.

På årets EG Retail Dag får du inspiration og konkrete bud på, hvordan disse udfordringer håndteres.

Hør indlæg fra LS Retail, Retail Institute Scandinavia og en række af branchens stærkeste brands.

It-værktøjer til den gode kundeoplevelse
Forbrugerne handler i dag hvor som helst og når som helst. De forventer en ensartet købsoplevelse på tværs af kanaler – uanset om du møder dem i den digitale eller i den fysiske verden. Det stiller nye krav til indsamling, håndtering og brug af data – og til det it-system, der skal understøtte din forretning fremover.

På EG Retail Dag kan du:

  • Blive opdateret om de vigtigste nyheder fra LS Retail
  • Høre om trends inden for detailhandlen v. Dorte Wimmer fra Retail Institute Scandinavia
  • Se, hvad nogle af detailhandlens stærkeste it-leverandører kan tilbyde din virksomhed
  • Lære af praktiske erfaringer fra nogle af branchens stærkeste brands
  • Få indblik i EG's fulde palette af it-løsninger til detailhandlen.

Få de seneste nyheder fra LS Retail
På vores særlige LS Retail-spor giver LS Retail dig de vigtigste opdateringer og nyheder om detailhandlens bredeste ERP-løsning. Hør bl.a., hvordan du ved hjælp af løsningen LS Recommend kan give kunderne personlige produktanbefalinger, eller hvordan du med LS Hospitality får en løsning, der er skabt til restaurationsbranchen.

 

Trends i kampen om generation Y
Hør Dorte Wimmer, direktør for Retail Institute Scandinavia, fortælle om de nyeste globale tendenser inden for detailhandlen, og bliv inspireret af, hvordan andre virksomheder arbejder med smart shopping, interaction, brand intensity og responsibility.

Magasins rejse fra underskud til overskud
To år efter overtagelsen af Magasin lykkedes det den britiske detailkæde Debenhams at vende underskud til overskud. Hør om Magasins transformation og om strategien, der ligger bag.

Besøg vores udstillere
I udstillingsområdet kan du møde vores samarbejdspartnere, som præsenterer deres løsninger til detailhandlen. Besøg standende og få en snak med Toshiba, AGR, Continia og PayEx, eller hør om det digitale dankort, vagtplanlægning med EG Staff, netværksløsninger fra Cisco og printløsninger fra OKI.

 

 

Arrangementet er forbeholdt slutkunder. Leverandører til retailbranchen, som ønsker at deltage på EG Retail Dag, bedes kontakte EG.