Kundereference

Wodschow & Co.

Systemet holder styr på alle de komponenter, der skal indgå i produktionen, og den rækkefølge, de skal sættes sammen i.

Wodschow & Co.

Før holdt vi styr på over 10.000 styklister, der nu kører effektivt via vores standard-SAP-løsning. Paw Søe, økonomichef, Wodschow & Co.

Wodschow & Co. beskæftiger p.t. 58 ansatte i Brøndby og 35 mand i et søsterselskab i Estland, der primært laver komponenter og stativer samt svejser og sliber kedler. På virksomhedens produktionskontor i Kina styrer 4 mand samling og delmontage, mens al slutmontage og afprøvning foregår i Brøndby.

 

"Som en af de væsentligste fordele ved SAP ser jeg det, at vi har kunnet køre samme standardversion i 10 år, som har kunnet absorbere alle ændringer, der har været undervejs – og ikke mindst at vi har fuld sporbarhed i alt, hvad vi laver. Og så kører vores SAP-løsning bare helt super."

 

EG er primær partner på SAP-løsningen
"EG var en meget central spiller, dengang vores SAP-løsning skulle implementeres, og er stadig vores primære samarbejdspartner. Vi trækker på deres "hotlinefunktion" til de dagligdags problemstillinger, og EG varetager vores hardwareudskiftninger og dimensionering. SAP-konsulenterne hos EG bistår med optimering af systemet og applikationerne og overvåger SAP, så vi ikke løber fuld i tabeller m.m."

 

Løsningen spiller rigtig godt og har klokkeklart tjent sig hjem.

 

Større sikkerhed og besparelser i driften
"Vi har netop gennemført en virtualisering af vores serverpark sammen med EG. Her er 10 servere nu skåret ned til 3. Dette nedbringer naturligvis driftsomkostningerne til disse, men har også givet en meget større sikkerhed, da alt nu kører dobbelt via spejling."

 

Læs også - Betech Seals & Codan Tech.

Læs også - Babcock & Wilcox Vølund.