Kundereference

Voldum Tømrer- og Snedkerforretning

Mester sparer to dages arbejde om ugen. Tømrermester Erling Nielsen og hans kone sparer mindst to dages administration om ugen med it-løsninger fra EG.

Voldum Tømrer- og Snedkerforretning

Voldum Tømrer- og Snedkerforretning

Købet af Visual Administration Online har været en af de bedste investeringer, vi har foretaget. Jacob Nielsen, Voldum Tømrer- og Snedkerforretning

Clausholm Slot, Gjessinggaard Gods, Støvringgaard og Hvidsten Kro. Det er eksempler på krævende renoveringsopgaver af fornemme gamle bygninger, som Voldum Tømrer- og Snedkerforretning A/S har gennemført. Men firmaet løser også opgaver for private, boligforeninger og offentlige kunder og bygger i øjeblikket 15 parcelhuse i Sabroe som hovedentreprenør.

 

Første bruger på Mac
"Vi kunne aldrig selv styre en forretning med 19 svende, 1 lærling og 1 arbejdsmand uden it-løsningen Visual Administration Online og tillægsløsningen Visual Kalkulation fra EG. Tidligere, hvor vi havde færre ansatte, brugte min kone og jeg det meste af weekenden på administration. I dag klarer vi det samme på en time," fortæller Erling Nielsen, der var første bruger af Visual Administration på Mac.

 

Bedste investering
Han er anden generation i firmaet, der blev grundlagt i 1931 og senere overtaget af Erlings far Ejvind Nielsen. Erling Nielsens søn Jacob Nielsen er også uddannet tømrer og er i dag en aktiv del af firmaet, som er en traditionsrig virksomhed, der lægger stor vægt på det kvalitetsbetonede håndværk. "Jeg var meget skeptisk, da vi overvejede at indføre ny it. Vi undersøgte markedet grundigt og valgte EG’s løsning, fordi det var den, der passede bedst til vores type virksomhed”, fortæller han og tilføjer: "I dag må jeg erkende, at det har været en af de bedste investeringer, vi har foretaget. Vi sparer tid, men vi får også bedre overblik, får mere med på fakturaen og kan fakturere hurtigere, så vi plejer vores likviditet."

 

Han sparer for eksempel meget tid på tilbud med tillægsløsningen Visual Kalkulation, som langt hen ad vejen automatiserer tilbudsprocessen, så det simpelthen tager kortere tid samtidig med, at præcisionen er i top. Han fortæller også, at han oplever Visual Administration som et system, der er skræddersyet til deres type forretning og behov. "Vi oplever en flot service fra EG. Deres hotline er altid klar til på en pædagogisk og hurtig måde at løse de problemer, vi måtte løbe ind i," fortæller han.

 

Læs mere om regnskabsprogrammet til håndværkere

Læs også - Tømrer- og Snedkerfirma Jens Rasmussen

Læs også - Tømrermester Bjarne Svenstrup