Kundereference

Nygaard A/S

EG Beregnerservice giver også den fordel, at Nygaard A/S kan gå videre til underentreprenører med en færdig pris, og det skaber tryghed hele vejen rundt.

Nygaard A/S

Vores resultater med EG Beregnerservice er, at vi konkret kun har tabt to ud af de 19 sager, vi har budt på i år. Vi kan samtidig se i vores efterkalkulationer, at vi også tjener penge på sagerne, og det lever op til det dækningsbidrag, vi har aftalt med EG Beregnerservice. Frederik Nygaard, indehaver Nygaard A/S.

 

Holdet er sat rigtigt fra starten

Når entreprenørfirmaet Nygaard A/S afgiver tilbud på større byggesager, vælger indehaver Frederik Nygaard at lade EG Beregnerservice stå for kalkulationen. Han har mange års erfaring med samarbejdet, og for ham er det garanti for at få den bedste sparring, viden og knowhow.

Selvom firmaet er i vækst og nu tæller 16 mand, vurderer Frederik Nygaard ikke, at tiden er inde til at ansætte eller dedikere en medarbejder til tilbudsgivningen. Tværtimod er den tydelige rollefordeling netop det, der har gjort forskellen:

"Vi kan sætte kræfterne ind, hvor vi er dygtige. Og det er til at styre og håndtere sager. EG Beregnerservice er fantastiske til at beregne priser. Så på den måde sætter vi holdet rigtigt fra starten," siger Frederik Nygaard, indehaver Nygaard A/S.

 

Lever op til såvel dækningsbidrag som markedsvilkår

På den måde oplever Nygaard A/S, at der er mere tid på byggepladsen, og mere overskud til dialog med kunden og til at holde styr på byggesagerne. Samtidig giver den viden, som medarbejderne fra EG Beregnerservice har, sikkerhed for, at eksempelsvis akkordforslagene lever op til markedsvilkårerne. Og naturligvis skal priserne ramme plet.

"Vores resultater med EG Beregnerservice er, at vi konkret kun har tabt to ud af de 19 sager, vi har budt på i år. Vi kan samtidig se i vores efterkalkulationer, at vi også tjener penge på sagerne, og det lever op til det dækningsbidrag, vi har aftalt med EG Beregnerservice," Frederik Nygaard, indehaver Nygaard A/S.

EG Beregnerservice giver også den fordel, at Nygaard A/S kan gå videre til underentreprenører med en færdig pris, og det skaber tryghed hele vejen rundt.

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.