Kundereference

Lolland-Falsters Folketidende

Ny løsning giver bedre it-infrastruktur hos Lolland-Falster Folketidende.

Hvordan kan I vide, hvad jeg har brug for i min forretning?

Implementeringen var en succes, og samarbejdet med EG har været meget proaktivt. Implementeringen var en succes, og samarbejdet med EG har været meget proaktivt.

 

I maj måned '10 gik Lolland-Falsters Folketidende i drift med EG Medies abonnementsløsning Subscription Newspapers. Løsningen håndterer hele abonnementsprocessen fra telemarketing, abonnementsstyring, kampagne-priser og fakturering til distribution.

Lolland-Falsters Folketidende er nu gået i drift med EG Medies abonnementsløsning Subscription Newspapers, der er baseret på Microsoft Dynamics NAV.

"Da vi skulle finde en afløser til vores eksisterende system, søgte vi som udgangspunkt en løsning, der var mere standardiseret og bedre integreret i vores infrastruktur", udtaler Christian Bieletzki, it-chef hos Lolland-Falsters Folketidende, og fortsætter:

"Da vi i forvejen havde en Microsoft-platform, var det vigtigt for os, at løsningen kunne integreres i vores eksisterende serverfarm, hvor vi også anvender virtualiseringsteknologi. Det har givet os mulighed for at forøge vores fleksibilitet og minimere vores driftsomkostninger. Implementeringen var en succes, og samarbejdet med EG Medie har været meget proaktivt. Vi glæder os især til at tage CRM-delen i brug, da der i vores gamle system ikke var store muligheder for det".

 

Overblik over abonnenterne

Alle CRM- og salgsaktiviteter i Subscription Newspapers er fuldt integreret med virksomhedens Microsoft Dynamics NAV-økonomiløsning, hvilket giver Lolland-Falsters Folketidende et godt overblik over sine abonnenter. Abonnementsløsningen er derudover integreret til distributionsløsningen fra Dimaps.