Kundereference

Centraltrykkeriet

Centraltrykkeriet Vordingborg optimerer annoncesalget.

Centraltrykkeriet Vordingborg

Vi er blevet meget bedre til at målrette vores salg. Annette Gertsen, økonomichef, Centraltrykkeriet Vordingborg

 

Centraltrykkeriet Vordingborg investerer i annoncesystem fra EG Medie, der effektiviserer arbejdsgangene for annoncesælgerne.

Centraltrykkeriet Vordingborg udgiver Sydsjællands Tidende. Tidligere benyttede Centraltrykkeriet Vordingborg et AS/400-baseret administrativt system til styring af økonomien og havde ikke et system til håndtering af annoncesalget og ordrestyringen. I takt med stigende krav fra kunderne og markedet valgte Centraltrykkeriet at investere i økonomisystemet Microsoft Dynamics NAV og EG.

 

Medies annonceløsning Advertising

"Vi valgte efter nøje overvejelser EG Medie som samarbejdspartner, fordi de har mange års erfaring med virksomheder som vores og derfor præcis ved, hvilke behov vi har i forhold til en it-løsning. Med Microsoft Dynamics NAV og Advertising har vi fået én løsning, der giver os et fuldstændigt overblik over både økonomi og annoncesalg. Samtidig har vores tekniske afdeling nu også fået mulighed for at benytte det samme system som resten af virksomheden", siger økonomichef Annette Gertsen, Centraltrykkeriet Vordingborg.

 

Totalt overblik over aktiviteterne

Advertising er bygget op om sælgerens hverdag. Løsningen giver et komplet overblik over emner og opgaver, opfølgning og kampagner, mail og mersalgsopgaver. Fra ét skærmbillede kan sælgeren trække alle de oplysninger, han har brug for, om konkrete kunder.

 

Vi er blevet meget bedre til at målrette vores salg. Vi er nu i stand til at se nuværende og tidligere ordrer, rabataftaler og indrykningsplaner for hver enkelt kunde. Med det totale overblik over aktiviteterne er vi blevet styrket både internt og eksternt, og vi glæder os over – og til – at benytte alle de muligheder, vi får med Advertising og CRM-modulet, Fastslår Annette Gertsen.

 

Læs også - Aller Tryk