Kundereference

BDO

Stor frihed og fleksibilitet i lønsystemet.

BDO

Har vi brug for nogle specielle ting, udvikler EG det til os. Lise Bækmark, lønansvarlig, BDO

 

Lise Bækmark, lønansvarlig hos BDO, har anvendt EG’s lønsystem ASPECT4 HRM siden 1994 og kunne ikke drømme om at skifte det ud. Fleksibiliteten og friheden til selv at sætte sine deadlines er nogle af de væsentligste grunde.

Lise Bækmark kan selv bestemme, hvordan lønsedlen skal se ud, hvilken rækkefølge de forskellige poster skal udskrives i, og for eksempel hvordan layoutet skal være. ASPECT4 HRM gør det muligt selv at bestemme ned i detaljen.

 

Besparelser i timer og kroner og øre

Lønsedlerne bliver nu sendt ud pr. e-mail, hvilket også sparer porto og cirka en halv arbejdsdag. Tidligere gik der endnu mere tid med manuel pakning og postgang. Lisa Bækmark fortæller, at de mange muligheder i systemet er den helt store styrke.

Udfordringen var tidligere, at det tog det meste af Lise Bækmarks arbejdstid at udføre lønbehandlingen, men i dag har Lise Bækmark mere ro i hverdagen med hensyn til lønbehandling. EG's ASPECT4 HRM-system giver BDO lønudbetaling uden fejl og har desuden gjort lønbehandlingen så effektiv, at BDO har fået frigjort ressourcer til andre arbejdsopgaver.

 

Læs hele versionen af BDO-casen