Kundereference

Aller Tryk

Produktions- og økonomistyringsløsning styrker Aller Tryks planlægning.

Aller Tryk oplevede en hastigt stigende ordremængde, samtidig med at kravene fra kunderne blev større.

Virksomheden havde derfor brug for et system, hvor salg,produktion, planlægning og økonomi fungerede i én sammenhæng, og hvor MS Office-pakken kunne integreres.

"Vi ville have en samarbejdspartner, der havde et indgående kendskab til den grafiske branche, så de kunne sætte sig ind i vores behov. Valget faldt på EG Medie, fordi de har mange års erfaring med løsninger til den grafiske branche og nogle af markedets bedste referencer. Vi har i årenes løb haft mange inspirerende møder med EG Medie om den videre udvikling af vores løsning, og de er stadig en meget kompetent sparringspartner for os", siger økonomidirektør John Andreasen, Aller Tryk.

EG Medie er en meget kompetent sparringspartner for os. John Andreasen, økonomidirektør, Aller Tryk

 

Brancheløsningen Graphic giver overblik

Aller Tryks forhenværende løsninger var baseret på AS/400-platformen.

"Tidligere var vores systemer til økonomi-, lager- og produktionsplanlægning samt kunde- og leverandørstyring ikke integreret med vores kalkulations- og salgssystem. Dette medførte, at de samme data skulle indtastes flere gange i de forskellige delsystemer, hvilket kunne resultere i fejl. Desuden betød de mange delsystemer, at produktionsplanlægningen af de mange ugeblade og magasiner ikke var tilfredsstillende. Derfor havde vi brug for et system, der kunne give os ét samlet overblik. Dette opfylder Graphic, da systemet giver os et rigtig godt overblik over vores kunder og deres ordrer samt vores ordrestatus", udtaler John Andreasen.

Planlægningsmodulet styrker processerne hos Aller Tryk

"Når man trykker så mange forskellige magasiner og ugeblade, som vi gør, stiller det store krav til den ofte ret komplicerede planlægning. I dag håndterer Graphic hele vores produktionsplanlægning. Det betyder, at det er nemt at spore en hvilken som helst delordre i en given fase på tværs af de forskellige ugeblade og magasiner. På den måde har vi hele tiden styr på ordreflowet gennem hele produktionen. Det øger vores interne overblik, og desuden øger det vores fleksibilitet over for vores kunder", fastslår John Andreasen.

Se vores andre cases - Danske Fagmedier

Se vores andre cases - Bornholms Tidende