Kundereference

ABC Lavpris

Velfungerende drift hos ABC Lavpris

ABC Lavpris

Velfungerende drift hos ABC Lavpris

 

Vores kasseløsninger er driftsstabile og kan håndtere dagens mange ekspeditioner. Torben Tobiasen, indkøber, ABC Lavpris

 

Med mere end 17.000 daglige ekspeditioner stiller ABC Lavpris store krav til oppetiderne på sine kassesystemer. Derfor samarbejder virksomheden med EG Retail, der leverer teknisk service og support, hvis uheldet skulle være ude.

I 1981 åbnede den første ABC Lavpris-butik i Danmark. Siden er det blevet til yderligere 12 butiksåbninger, så der i dag er 13 danske ABC Lavpris-butikker. De enkelte butikker i lavpriskæden bliver drevet af engagerede butiksbestyrere, der er interesserede i både butikkens drift og kundernes tilfredshed.

Nedbrud koster med det samme

En god kundeservice er en vigtig salgsparameter i den hårde kamp om kunderne – ikke mindst i dagligvarehandlen. Derfor har ABC Lavpris stor fokus på både kvalitet, teknologi og drift af sine it-løsninger.

"Det er uhyre vigtigt, at vores kasseløsninger er driftsstabile og kan håndtere dagens mange ekspeditioner. For det første ønsker vi at servicere vores kunder bedst muligt, så de får en god indkøbsoplevelse. Og derudover taber vi jo penge, hvis vi ikke er i stand til at ekspedere og betjene vores kunder", siger Torben Tobiasen, ABC Lavpris.

Succesfuld drift

En velfungerende drift med maksimale oppetider er dermed af allerstørste vigtighed. Derfor stiller ABC Lavpris store krav til, at it-løsningerne kører problemfrit i de 13 butikker.

"Vi har i ABC Lavpris omkring 70 pc-baserede kasseterminaler med tilkoblede printere, stregkodescannere, skærme og dankortterminaler. Og for at sikre den bedst mulige oppetid i vores butikker har vi indgået en fast serviceaftale med EG Retail", fortsætter Torben Tobiasen.

Landsdækkende service og support EG Retails service- og supportafdeling består af 70 kompetente og erfarne medarbejdere på centrale placeringer i Aarhus og Holbæk. Medarbejderne er specialister i alle typer service- og supportydelser, lige fra traditionel afhjælpning af hardwarefejl på servere, pc'er og periferiudstyr til levering af supportydelser på komplekse økonomi- og varestyringssystemer.

Vælger du at tegne en driftsaftale med EG Retail, får du et sikkerhedsnet i form af hurtig og kompetent assistance. Du bliver derfor fri for at tænke på servernedbrud, backup, support, systemopdateringer og andre it-problemer.

Opstår der problemer med it-udstyret i en ABC Lavpris-butik, ringer bestyreren til EG Retail. Og kan problemet ikke afhjælpes via telefonen, vurderes opkaldet, og en løsningstid bliver aftalt. Den kan være lige fra to timer og helt op til en uge afhængigt af problemets indvirkning på den daglige drift. Torben Tobiasen, ABC Lavpris