EG Notaplan: Bilbranchens It-leverandør

Vi leverer et komplet sæt værktøj til at styre et autoværksted med. Kort sagt leverer vi et online skrivebord hvor der tages hånd om alle værkstedets it-programmer og -systemer.

Produkter

  • Helios
  • Notaplan ASP
  • NotaPlan Order
  • Notaplan Time
  • Notaplan Backup
Tilbage
Frem

Helios

Helios er det komplette ordre-, faktura- og regnskabssystem for autobranchen. Helios anvendes i dag på over 1000 værksteder i Danmark. I Norge, hvor NotaPlan AS er importør, er der efter 10 år over 450 Helios-installationer.

Læs mere om Helios her
Produkt - Helios

Notaplan ASP

Er du træt af at købe nyt computerudstyr, softwarelicenser, have besøg af EDB-teknikere osv? Hvis du har ADSL så er Notaplan ASP måske noget for dig. Med en ASP-løsning fra Notaplan slipper du for besværet.

Læs mere om Notaplan ASP
Notaplan ASP

NotaPlan Order

NotaPlan Order er helt unikt. Med dette online bestillingsprodukt kan du checke beholdningen og bestille dele hos alle AUTODATA og HELLANOR grossister.

Læs mere om Notaplan Order
Notaplan Order

Notaplan Time

Det vigtigste for et værksteds indtjening er udfaktureret arbejdstid. Med Notaplan Time har du ikke bare kontrol over aftaler, men også en oversigt over hvad tiden er brugt på.

Se mere om Notaplan Time
Notaplan Time

Notaplan Backup

Hvis du har ADSL kan du få en automatisk backup-løsning. Med NotaPlan Online Backup, starter backuppen selv hver nat og sørger for at dine filer gemmes sikkert ude af huset. 

Se mere om Notaplan Backup
Notaplan Backup