Et skræddersyet lægesystem til jeres afdeling

Ud over at være førende leverandør til praktiserende læger leverer EG Healthcare også unikt tilpassede løsninger til en række sygehusafdelinger.

Sygehuse

Hvad kan vi også tilbyde dig?

EG Healthcare er meget mere end blot klinikkens traditionelle leverandør af patientjournalsystemet. Vi ser i langt højere grad os selv som kundens rådgiver, bindeled til 3. part leverandører omkring instrumenter eller koordinator til en samlet leverance. Vi tilbyder klinikken en palet af øvrige relevante services og produkter, som gør os til klinikkens totalleverandør.

  • Hjemmesider
  • Intranet
  • Service
  • Hardware
  • Drift
Tilbage
Frem

Klinikkens ansigt udadtil

Få hjælp til at give et professionelt og tillidsvækkende indtryk af klinikken med en enkel og brugervenlig hjemmeside.

 

Overskuelig og responsiv hjemmesideløsning

Vores hjemmesideløsninger er alle i responsivt design – dvs. at siden tilretter sig, alt efter om du ser den fra en pc, en tablet eller en mobil. Og lige så vigtigt: den har en enkel og lettilgængelig brugerflade, så I selv løbende kan opdatere og tilføje ting til siden.

Vi tilbyder tre grundskabeloner for hjemmesidedesign – med fire forskellige farvetemaer; grå, rød, blå og grøn. Du kan se eksempler på skabeloner og farvetemaer her:

Hjemmesidedesign 1
Hjemmesidedesign 2
Hjemmesidedesign 3

 

Læs betingelserne for bestilling af ny hjemmeside 

 

Bestil ny hjemmeside

EG Clinea, Hjemmesidedesign

Enkelt og billigt Intranet

Intras intranet løsning styrker kommunikationen i klinikken og giver fantastisk videndeling blandt alle medarbejdere. Med gratis oprettelse og en månedspris helt ned til kr. 49 er dette løsningen for alle.

Intras hjælper klinikken med at holde styr på alt det, der ikke har med patienterne at gøre. Heriblandt kan nævnes:

  • GDPR-værktøjer
  • Videndeling og interne dokumenter
  • Ferieplanlægning og styring af kørselsregnskaber
  • Opslagstavle til informationsdeling af nyheder, møder, vigtig info til personale osv.
  • Og meget meget mere

Nyhed; Det er nu også muligt at tilvælge Klinik TV modul, så klinikken kan vise klinik-specifikke sider i venteværelset

Som ny kunde får du altid første måned gratis.

En god start med Intras er essentielt for at få det bedste ud af løsningen. Derfor tilbyder vi også "godt-i gang-pakker", som du kan læse mere om her 

Bestil intranettet intras og få først måned gratis
En stor klinik som vores har behov for at organisere vores interne struktur. Intras var det værktøj, vi aldrig havde vidst vi manglede! Det er enormt nemt at sætte op og vedligeholde, og skaber overblik over de værktøjer, vi bruger i hverdagen, lige fra kliniske til administrative vejledninger. Vores personale kan registrere arbejdstid og ferie, hvilket har nedbragt administrationstiden betydeligt. Det er grafisk flot, og nemt at bruge - en uundværlig hjælper. Morten Svenning Nielsen, Lægerne i Centrum

Serviceaftaler hos EG

Lad os tage hånd om din it-drift i klinikken, så du kan koncentrere dig om dine patienter.

EG Clinea Premium-service – aftaler, der frigiver dig tid til patientbehandlingen 
EG Clinea-systemet er bygget op omkring serviceaftaler.
Enkelte aftaler er obligatoriske, herunder vores Clinea-programabonnement og opkobling til Sundhedsdatanettet. Derudover tilbyder vi optionelle serviceaftaler, hvor du i større eller mindre grad kan overdrage it-ansvaret til os. Vi tager os gerne af backup, antivirusbeskyttelse og evt. også servicen af dit hardware. Tiden med patienterne er vigtig, og derfor kan det være en rigtig god og økonomisk fordelagtig løsning at lade os varetage it-driften, så du kan bruge din tid optimalt med dine patienter.

Se servicevilkår her
Overgangen gik glat. Mens vi var på kursus, blev vores pc'er skiftet ud og EG Clinea-programmet installeret. Efter mindre end en uge var vi oppe i normalt arbejdstempo. Efter to uger arbejdede vi hurtigere og mere effektivt end før. Mireille Lacroix, praktiserende læge, Lægerne i Skårup Klinik

Lad EG Healthcare stå for klinikkens hardware

EG Healthcare kan være totalleverandør til din klinik. Har du brug for nye arbejdsstationer, skærme, printere og meget mere, står vi altid klar med et fordelagtigt oplæg på hele leverancen.

Uanset klinikkens ønsker og behov kan EG Healthcare være totalleverandør af kvalitetsudstyr i stort set enhver afskygning.

Eksempler på udstyr:

Kontakt os for at høre om mulighederne
Jeg har valgt den fulde pakke og fået alt leveret og klaret af EG – lige fra lækre hvide skærme med matchende hvide mus og tastaturer, til server, nødstrøm, telefonanlæg, mini-pc'er – og kunne ikke være mere tilfreds. Jacob Fisker, ØNH-læge, Charlottenlund

Driftsmuligheder

EG Clinea-programmet kan enten driftes lokalt på jeres egen server, eller vi kan klare det for jer med hosting på EG online-fjernservermiljø.

 

Server i klinikken eller hos EG Healthcare?

For mange er det en lettelse i hverdagen, at vi også kan hjælpe med hosting og drift af den samlede it-løsning.

Hos EG Healthcare tilbyder vi fleksible driftsløsninger. Du kan vælge at lægge al drift hos os eller få hjælp til udvalgte områder.

Uanset hvad du foretrækker, finder vi den bedste løsning for netop din klinik. Et godt sted at starte overvejelserne er med spørgsmålet om, hvorvidt din løsning skal stå fysisk hos EG eller hjemme hos jer selv i klinikken.

Kontakt os for at høre om mulighederne
Server i klinkken eller hos EG Healthcare