Velkommen til MedWins kundesite

Vi er glade for nu at kunne præsentere dig for dit kundesite, hvor du løbende vil få oplysninger om din opgraderingsproces fra MedWin til EG Clinea.

Derudover kan du finde relevante informationer om din MedWin-løsning fra FAQ og Tips & Tricks til information om kurser m.m.

Har du input, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mål, strategi og marketing

Derfor EG Clinea

Læs mere

Derfor EG Clinea

Kontakt

IP-telefoni

IP-telefoni

Læs mere

IP-telefoni

Læger

Support

Læs mere

Support

Nyheder

Aktuelt

Læs mere

Aktuelt

 • Akkreditering med EG Clinea

  I løbet af foråret vil lægesystemet EG Clinea automatisk kunne følge op på lægens henvisninger til parakliniske undersøgelser på billeddiagnostiske afdelinger. Her vil det blandt andet blive muligt at overvåge, om en patient er udeblevet fra aftalen og bør henvises igen.

 • 5 dårlige sikkerhedsvaner

  It-sikkerhed handler om løbende opfølgning og gode adfærdsregler. Her er 5 dårlige vaner, du bør kvitte hurtigst muligt for at undgå hul i din it-sikkerhed.

 • Find lægeklinikkens sikkerhedshuller

  Patientdata og helbredsoplysninger er følsomme data, som kræver højeste sikkerhedsniveau. Derfor bør alle lægeklinikker arbejde aktivt med it-adfærd, lyder anbefalingen fra it-sikkerhedsekspert fra F-Secure.

 • Lægedage 2016: Tak for i år

  Som it-leverandør glæder EG Healthcare sig over, at digitalisering af lægeklinikken er kommet på dagsordenen, og at tilbuddet om et 360-graders it-sundhedstjek blev godt modtaget af både eksisterende og potentielle kunder.

 • It-systemet sikrer kvalitet i lægepraksis

  Temaet på Lægedage 2016 er fremtidens sundhedsvæsen under titlen "Dr. Hansen 2.0 – kvaliteter i almen praksis”, og lige nu diskuterer lægebranchen i Bella Center, hvordan digitalisering og effektivitet kan danne grundlaget for et godt sundhedsvæsen i fremtiden. Lægens it-system må aldrig blive en del af problemet. Men it-systemet kan omvendt løfte opgaven og sikre kvalitet i lægepraksis.

 • Talegenkendelse integreres i lægesystem

  Dyb og smart integration mellem EG Clinea og Max Manus er nu klar.

 • Bevar kontrollen efter migrering af dit lægesystem

  At skifte lægesystem er et stort skridt for en lægepraksis. Per Skovgård Hansen fra EG Clinea fortæller om, hvad man skal være særligt opmærksom på.

 • EG Clinea er TAS-certificeret som det første lægesystem

  I henhold til sundhedsloven har det fra den 15. november 2015 været lovpligtigt for læger at ansøge om individuelle medicintilskud elektronisk. Som det første lægesystem på markedet er EG Clinea nu TAS-certificeret (TAS = tilskudsansøgning).

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.