Velkommen til EG Clineas kundesite

Med den valgte opbygning har vi gjort det nemt for dig at finde det, du leder efter, og samtidig vil vi løbende udbygge med nyt indhold og funktioner – til inspiration for dig som bruger.

Har du input, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan altid – via din EG Clinea-løsning under links – finde vej ind til dette kundesite.

IP-telefoni

IP-telefoni

Læs mere

IP-telefoni

Læger

Support

Læs mere

Support

Kontakt

Nyheder

Aktuelt

Læs mere

Aktuelt

 • Akkreditering med EG Clinea

  I løbet af foråret vil lægesystemet EG Clinea automatisk kunne følge op på lægens henvisninger til parakliniske undersøgelser på billeddiagnostiske afdelinger. Her vil det blandt andet blive muligt at overvåge, om en patient er udeblevet fra aftalen og bør henvises igen.

 • 5 dårlige sikkerhedsvaner

  It-sikkerhed handler om løbende opfølgning og gode adfærdsregler. Her er 5 dårlige vaner, du bør kvitte hurtigst muligt for at undgå hul i din it-sikkerhed.

 • Find lægeklinikkens sikkerhedshuller

  Patientdata og helbredsoplysninger er følsomme data, som kræver højeste sikkerhedsniveau. Derfor bør alle lægeklinikker arbejde aktivt med it-adfærd, lyder anbefalingen fra it-sikkerhedsekspert fra F-Secure.

 • Lægedage 2016: Tak for i år

  Som it-leverandør glæder EG Healthcare sig over, at digitalisering af lægeklinikken er kommet på dagsordenen, og at tilbuddet om et 360-graders it-sundhedstjek blev godt modtaget af både eksisterende og potentielle kunder.

 • It-systemet sikrer kvalitet i lægepraksis

  Temaet på Lægedage 2016 er fremtidens sundhedsvæsen under titlen "Dr. Hansen 2.0 – kvaliteter i almen praksis”, og lige nu diskuterer lægebranchen i Bella Center, hvordan digitalisering og effektivitet kan danne grundlaget for et godt sundhedsvæsen i fremtiden. Lægens it-system må aldrig blive en del af problemet. Men it-systemet kan omvendt løfte opgaven og sikre kvalitet i lægepraksis.

 • Talegenkendelse integreres i lægesystem

  Dyb og smart integration mellem EG Clinea og Max Manus er nu klar.

 • Bevar kontrollen efter migrering af dit lægesystem

  At skifte lægesystem er et stort skridt for en lægepraksis. Per Skovgård Hansen fra EG Clinea fortæller om, hvad man skal være særligt opmærksom på.

 • EG Clinea er TAS-certificeret som det første lægesystem

  I henhold til sundhedsloven har det fra den 15. november 2015 været lovpligtigt for læger at ansøge om individuelle medicintilskud elektronisk. Som det første lægesystem på markedet er EG Clinea nu TAS-certificeret (TAS = tilskudsansøgning).

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.