Velkommen til EG Clineas kundesite

Med den valgte opbygning har vi gjort det nemt for dig at finde det, du leder efter, og samtidig vil vi løbende udbygge med nyt indhold og funktioner – til inspiration for dig som bruger.

Har du input, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan altid – via din EG Clinea-løsning under links – finde vej ind til dette kundesite.

Aktiv ransomware – beskyt jeres data

Som du måske har læst i pressen, så er der øget hackeraktivitet i Europa, og i hele verden. Aktiviteten ser ud til at basere sig på ransomware, hvor ens computer overtages, hvis der klikkes på et link. Du selv kan hjælpe ved at være ekstra opmærksom på mailes med links. Specielt mails fra kilder du ikke plejer at modtage mails fra. Lad være med at klikke på disse links. Tænk dig om en ekstra gang, og er du det mindste i tvivl, så vent med at gøre noget til du har talt med EG Support. Ring til dem INDEN du kliker på mistænkelige links!

 

IP-telefoni

IP-telefoni

Læs mere

IP-telefoni

Læger

Support

Læs mere

Support

Kontakt

Nyheder

Aktuelt

Læs mere

Aktuelt

 • Gør de indledende øvelser til persondataforordningen allerede nu

  EG Clineas udviklingschef forudser, at mange klinikker vil have en stiltiende forventning om, at den it-ansvarlige automatisk bliver ansvarlig for datasikkerheden, men det er vigtigt at tage snakken og formelt udpege en dataansvarlig. Der vil sandsynligvis også i fremtiden blive hackerangreb og lignende, og patientsdata er per definition særligt følsomme.

 • Klinikoverdragelse? Giv os besked i god tid!

  Glem ikke at informere systemleverandøren, så snart du har besluttet dig for en klinikoverdragelse, der systemet skal gennemgå en række vigtige opdateringer.

 • Nye regler for persondata: Hvad er god praksis i din lægeklinik?

  Vil du leve op til de nye og skrappere regler, skal du tage udgangspunkt i de processer, som involverer persondata. Sådan lyder det fra Søren Wolder, der som advokat og partner i DAHL Advokatfirma er specialist i persondataret, i en artikel på transformationtools.dk.

 • De fem gyldne regler for it-sikkerhed

  Du har sikkert allerede lavet mange gode tiltag for at sikre klinikkens netværk og data. Og det er det første skridt mod at beskytte dig effektivt mod nye hackerangreb. Du skal dog være opmærksom på, at du og dine medarbejdere også selv kan gøre meget for at holde hackere og ransomware på sikker afstand.

 • Akkreditering med EG Clinea

  I løbet af foråret vil lægesystemet EG Clinea automatisk kunne følge op på lægens henvisninger til parakliniske undersøgelser på billeddiagnostiske afdelinger. Her vil det blandt andet blive muligt at overvåge, om en patient er udeblevet fra aftalen og bør henvises igen.

 • 5 dårlige sikkerhedsvaner

  It-sikkerhed handler om løbende opfølgning og gode adfærdsregler. Her er 5 dårlige vaner, du bør kvitte hurtigst muligt for at undgå hul i din it-sikkerhed.

 • Find lægeklinikkens sikkerhedshuller

  Patientdata og helbredsoplysninger er følsomme data, som kræver højeste sikkerhedsniveau. Derfor bør alle lægeklinikker arbejde aktivt med it-adfærd, lyder anbefalingen fra it-sikkerhedsekspert fra F-Secure.

 • Lægedage 2016: Tak for i år

  Som it-leverandør glæder EG Healthcare sig over, at digitalisering af lægeklinikken er kommet på dagsordenen, og at tilbuddet om et 360-graders it-sundhedstjek blev godt modtaget af både eksisterende og potentielle kunder.

 • It-systemet sikrer kvalitet i lægepraksis

  Temaet på Lægedage 2016 er fremtidens sundhedsvæsen under titlen "Dr. Hansen 2.0 – kvaliteter i almen praksis”, og lige nu diskuterer lægebranchen i Bella Center, hvordan digitalisering og effektivitet kan danne grundlaget for et godt sundhedsvæsen i fremtiden. Lægens it-system må aldrig blive en del af problemet. Men it-systemet kan omvendt løfte opgaven og sikre kvalitet i lægepraksis.

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.