Velkommen til EG Clineas kundesite

Med den valgte opbygning har vi gjort det nemt for dig at finde det, du leder efter, og samtidig vil vi løbende udbygge med nyt indhold og funktioner – til inspiration for dig som bruger.

Har du input, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan altid – via din EG Clinea-løsning under links – finde vej ind til dette kundesite.

Servicemeddelelse

Det er yderst vigtigt for os i EG Healthcare, altid at yde en god support, når I henvender jer. For at kunne yde en god support skal vi sørge for hele tiden at udvikle os fagligt og følge med tidens trends.

Vi afholder derfor en intern uddannelsesdag fredag d. 08.12.2017. Det betyder, at der vil være begrænset support i normal åbningstid, hvorfor vi opfordrer til at begrænse henvendelser til akut behov på denne dato.

I er naturligvis altid velkommen til at sende en sag igennem portalen www.myeg.dk eller via mailadressen support.healthcare@eg.dk

Opdateringer til Windows 10

Vi oplever i øjeblikket at Microsoft udsender store opdateringer til Windows 10, hvilket i nogen tilfælde kan forsage hastigheds problemer.

Disse opdateringer må ikke afbrydes.

Opdateringen forventes at tage mellem 1-2 timer og derefter bør problemet aftage.

IP-telefoni

IP-telefoni

Læs mere

IP-telefoni

Læger

Support

Læs mere

Support

Kontakt

Nyheder

Aktuelt

Læs mere

Aktuelt

 • Mere innovation på vej til EG's brancheløsninger

  En strategisk satsning på innovation og brugerinvolvering samlede i sidste måned udviklere fra hele Skandinavien, der i løbet af 1 1/2 døgn udtænkte 7 konkrete ideer.

 • Lægedage 2017: Praksisløsning skaber mere tid til patienten

  Mere tid til patienten og nærhed i sundhedsvæsenet er nogle af fordelene ved en sammenhængende praksisløsning, lyder det fra EG Healthcare på Lægedage 2017.

 • Nyt it-samarbejde sikrer sammenhæng i lægehuse

  Alle praktiserende læger har et it-system til at håndtere patienter. Mange lægehuse har savnet et effektivt it-system til fx intern drift, vagtplaner, kørsels- og timeregistrering.

 • ​OK2018: Det bliver bedre at være borger og praktiserende læge

  Niels Ulrich Holm taler på årsmødet i EG Clinea brugergruppen om digitalisering af almen praksis om smartere it-løsninger og bedre sammenhæng i sundhedsdata.

 • ​Ny overenskomst: Nærhed er digital

  Med OK18 skal de praktiserende læger fremover håndtere flere opgaver, der hidtil lå hos sygehusene, herunder løbende opfølgning og udvidede kontrol af visse patienter.

 • ​Samlet lægesystem med kernesund fremtid

  Efter en periode med konsolidering og overflytning af data er der nu igen fuld damp på kedlerne i udvikling af den integrerede og brugervenlige praksisløsning EG Clinea.

 • Nyt it-system: Træning er vigtigere end studie

  I løbet af en helt almindelig dag er du som borger bruger af forskellige it-systemer med en given indbygget logik, som du skal kunne afkode og have en vis forståelse for.

 • E-learning giver bedre introduktion til EG Clinea

  Moderne læringsmetoder har i stort omfang erstattet gammeldags tavleundervisning, når nye kunder skal i gang med at bruge lægesystemet EG Clinea. Det har gjort kunderne mere tilfredse og selvkørende allerede fra første dag. Både kundetilfredshed og indlæring er styrket i forhold til tidligere.

 • Gør de indledende øvelser til persondataforordningen allerede nu

  EG Clineas udviklingschef forudser, at mange klinikker vil have en stiltiende forventning om, at den it-ansvarlige automatisk bliver ansvarlig for datasikkerheden, men det er vigtigt at tage snakken og formelt udpege en dataansvarlig. Der vil sandsynligvis også i fremtiden blive hackerangreb og lignende, og patientsdata er per definition særligt følsomme.

 • De fem gyldne regler for it-sikkerhed

  Du har sikkert allerede lavet mange gode tiltag for at sikre klinikkens netværk og data. Og det er det første skridt mod at beskytte dig effektivt mod nye hackerangreb. Du skal dog være opmærksom på, at du og dine medarbejdere også selv kan gøre meget for at holde hackere og ransomware på sikker afstand.

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.