Velkommen til EG Clineas kundesite

Med den valgte opbygning har vi gjort det nemt for dig at finde det, du leder efter, og samtidig vil vi løbende udbygge med nyt indhold og funktioner – til inspiration for dig som bruger.

Har du input, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan altid – via din EG Clinea-løsning under links – finde vej ind til dette kundesite.

IP-telefoni

IP-telefoni

Læs mere

IP-telefoni

Læger

Support

Læs mere

Support

Kontakt

Nyheder

Aktuelt

Læs mere

Aktuelt

Aktiv ransomware – beskyt jeres data

Som du måske har læst i pressen, så er der øget hackeraktivitet i Europa, og i hele verden. Aktiviteten ser ud til at basere sig på ransomware, hvor ens computer overtages, hvis der klikkes på et link. Du selv kan hjælpe ved at være ekstra opmærksom på mailes med links. Specielt mails fra kilder du ikke plejer at modtage mails fra. Lad være med at klikke på disse links. Tænk dig om en ekstra gang, og er du det mindste i tvivl, så vent med at gøre noget til du har talt med EG Support. Ring til dem INDEN du kliker på mistænkelige links!

 

 • ​OK2018: Det bliver bedre at være borger og praktiserende læge

  Når Niels Ulrich Holm taler på årsmødet i EG Clinea brugergruppen om PLO's syn på digitalisering af almen praksis i slutningen af oktober, er det en tilfreds næstformand, der kan se frem til smartere it-løsninger og bedre sammenhæng mellem data i sundhedssektoren.

 • ​Ny overenskomst: Nærhed er digital

  En del af den nye overenskomst betyder, at de praktiserende læger skal håndtere flere patienter og flere opgaver, der hidtil lå hos sygehusene. Konkret betyder det blandt andet, at praktiserende læger skal varetage løbende opfølgning på og behandling af KOL- og diabetes type 2-patienter og udvidede kontroller af visse kræftsygdomme.

 • ​Samlet lægesystem med kernesund fremtid

  Der er nu fuld damp på kedlerne i udviklingen af lægesystemet EG Clinea. Efter en periode, der har været præget af konsolidering og overflytning af kundedata til EG Clinea lægesystemet, kan EG Healthcare nu fokusere 100 procent på at udvikle markedets mest integrerede og brugervenlige lægesystem.

 • Nyt it-system: Træning er vigtigere end studie

  Uanset om du logger på Borger.dk, navigerer i menuen på dit smart-tv eller bruger en parkeringsautomat – i løbet af en helt almindelig dag er du bruger af en række forskellige it-systemer med en given indbygget logik, som du skal kunne afkode og have en vis forståelse for.

 • E-learning giver bedre introduktion til EG Clinea

  Moderne læringsmetoder har i stort omfang erstattet gammeldags tavleundervisning, når nye kunder skal i gang med at bruge lægesystemet EG Clinea. Det har gjort kunderne mere tilfredse og selvkørende allerede fra første dag. Både kundetilfredshed og indlæring er styrket i forhold til tidligere.

 • Norges største apotekskæde ændrer apoteksbranchen

  Apotek 1 og EG har indgået en femårig rammeaftale om levering af Microsoft Dynamics 365. Projektet er Nordens største implementering af Dynamics 365 inden for detailhandelen.

 • Gør de indledende øvelser til persondataforordningen allerede nu

  EG Clineas udviklingschef forudser, at mange klinikker vil have en stiltiende forventning om, at den it-ansvarlige automatisk bliver ansvarlig for datasikkerheden, men det er vigtigt at tage snakken og formelt udpege en dataansvarlig. Der vil sandsynligvis også i fremtiden blive hackerangreb og lignende, og patientsdata er per definition særligt følsomme.

 • Klinikoverdragelse? Giv os besked i god tid!

  Glem ikke at informere systemleverandøren, så snart du har besluttet dig for en klinikoverdragelse, der systemet skal gennemgå en række vigtige opdateringer.

 • Nye regler for persondata: Hvad er god praksis i din lægeklinik?

  Vil du leve op til de nye og skrappere regler, skal du tage udgangspunkt i de processer, som involverer persondata. Sådan lyder det fra Søren Wolder, der som advokat og partner i DAHL Advokatfirma er specialist i persondataret, i en artikel på transformationtools.dk.

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.