Effektiv sagsstyring

Med Visual Sags- og entreprisestyring har du fuldt overblik over, hvordan dine sager skrider frem i forhold til budgettet. Du kan nå at reagere i tide, hvis forbruget af timer og materialer løber løbsk.

Visual sags- og entreprisestyring

Ekstramoduler, der gør Visual Sagsstyring endnu stærkere

Smart sagsoverblik

Vis mere

Smart sagsoverblik

Sagsoverblik er til dig, der i forvejen har Visual Sagsstyring. Du får adgang til en masse nye funktioner, der giver dig et meget bedre overblik over dine sager. Du kan hurtigt registrere en sag som "ordre" eller "tilbud", så du altid kan skelne vundne ordrer fra dem, der endnu ikke er i hus.

Sagsoverblik giver dig en masse ekstra funktioner, så du

 • har mulighed for at gemme sagsrelevante dokumenter på den enkelte sag
 • gemmer alt samme sted – billeder, tegninger, mails og Excel-ark
 • får en hel palet af standardtekster, som kan bruges til hilsner, åbningstider og salgsbudskaber til tilbud, overslag og fakturaer
 • sætter personlig underskrift på dine tilbud og overslag
 • automatisk overfører standardforbehold fra ordre til ordre
 • kan se dækningsbidraget på delleverancer.

Bemærk: Sagsoverblik er inkluderet i både Visual Premium og Visual Professional. Det kan også tilkøbes som ekstramodul til tidligere versioner af Visual. Kontakt EG Byg Kundecenter for rådgivning.

Hurtigt styr på akkorderne

Vis mere

Hurtigt styr på akkorderne

Arbejder dine folk på akkord? Og bruger du alt for meget tid på at tælle timer og regne det hele ud? Vidste du, at du kan få en automatisk udregning og fordeling af overskud/underskud på akkorden?

Med Akkordregnskab kan du

 • effektivt skære kontortimerne ned
 • hurtigt tjene flere penge på dit arbejde
 • nøjes med at taste én gang for flere folk, der kører på samme akkord
 • nemt oprette forskellige akkorder på samme sag
 • simpelt regne overskud/underskud ud – og fordele det
 • let gøre sagen op, så den er lige til at bogføre
 • opgøre akkorden både løbende og endeligt.

Bemærk: Akkordregnskab er inkluderet i både Visual Premium og Visual Professional. Det kan også tilkøbes som ekstramodul til tidligere versioner af Visual. Kontakt EG Byg Kundecenter for rådgivning.

Udvidet registrering

Vis mere

Udvidet registrering

Laver du meget spjældarbejde? Så kan du med fordel kigge mere på Udvidet registrering. Her får du en række muligheder, der gør det endnu nemmere at få de rigtige priser for varerne og få faktureret hurtigt.

Udvidet registrering er til dig, der i forvejen har Visual Sagsstyring. Du får adgang til en masse nye funktioner, der gør det hurtigere at få faktureret, huske alle tillæg og få de rigtige priser for de varer, du køber.

 • Optimeret sagsfakturering med automatisk slutfakturering.
 • Mulighed for leverandørspecifik avancesætning.
 • Få nye kolonner ved fakturaoprettelse. Det gør det muligt at justere både i liste- og kostpriser og i tillæg inden fakturering, så du sikrer den helt rigtige pris til din kunde. 
 • Indlæs leverandørers e-lister. Det gør din fakturering nemmere, da du både kan anvende varelister med EAN-numre og bruge genvejstaster på tastaturet.
 • Prioritér dine leverandører. Ved materialefremsøgning vælger systemet selv din højest prioriterede vareleverandør.


Bemærk: Udvidet registrering er inkluderet i Visual Professional. Det kan også tilkøbes som ekstramodul til tidligere versioner af Visual. Modulet er gratis for kunder med teknologiforsikring. Kontakt EG Byg Kundecenter for at høre mere.

Kurser og arrangementer

EG Visual Kalkulation – modul 3

Kursus

Ønsker du at blive stærkere i din daglige brug af Visual Kalkulation? Vi tilbyder nu modulundervisning i dele af programmet, så du kan lære det at kende i mindre bidder.

Kolding

Modulundervisning Bluebeam modul 1 – grundlæggende og nødvendig viden

Kursus

Med EG Visual Kalkulation kan du nu få din elektroniske opmåling integreret direkte i din kalkulation. Bluebeam gør det muligt at måle op på pdf-tegninger, og med den nye integration gør vi din tilbudsgivning langt hurtigere og mere effektiv.

Papirløse projekter med elektronisk opmåling direkte på pdf-tegninger sikrer enkle arbejdsgange og øget produktivitet i byggeriet. Nu kan du med få klik importere et eller flere projekter fra Bluebeam til EG Visual Kalkulation og koble dem sammen med dine beregninger.

Kolding
Kolding
Kolding

Outlook - mail og kontakter

Kursus

Kurset henvender sig til personer, der skal anvende det elektroniske post- og kalendersystem Microsoft Outlook.

Der er ingen aktuelle datoer, men du har mulighed for at skrive dig på venteliste.

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.