Apps og Services

Udvid din EG One med flere services og funktioner. Slip for at lave løn eller få hjælp til at lave dine beregninger.

Læs mere

Her får du størst gevinst

Disse to apps vil give dig den største gevinst i dagligdagen.

  • EG One Go
  • EG One Log
Tilbage
Frem

Nem time- og materialeregistrering

Med EG One Go kan dine medarbejdere hurtigt se, hvilke opgaver de er blevet tildelt samt registrere tidsforbrug via tidsstempling eller manuel registrering. Samme sted kan de registrere ekstra forbrug af varer direkte til opgaven og se, hvad kollegerne har registreret på samme opgave – alt sammen fra en ganske almindelig smartphone.

App EG One Go

Enkel kvalitets- og dokumentsstyring

Med EG One Log har dine medarbejdere altid funktionerne "kvalitetssikring" og "dokumenter" på hånden – herunder standardskemaer til EL og VVS branchen. Medarbejderen kan notere relevante tilbagemeldinger i kvalitetssikringsskemaet, inkl. fotos, så kvalitetssikring indgår som et helt naturligt element i arbejdsprocessen.

App EG One Log

Apps til EG One

Her er forskellige apps til din EG One løsning.

BankConnect

Vis mere

BankConnect

Med denne app integrerer du din bank i EG One, så bankposteringer indlæses automatisk hver morgen, hvilket sparer tid i bogholderiet – og minimerer fejl og tastearbejde. Det er en kæmpe fordel ved bogføring og afstemning af banken.

CrediWire

Vis mere

CrediWire

Med denne app kan du optimere din forretning og dit forhold til revisor og bank ved at give dem mere indsigt i din virksomhed. Samtidig får du nemt og overskueligt overblik over din forretnings performance og kan benchmarke op imod dine konkurrenter.  Du vælger selv hvor detaljeret du vil gøre det.

MobilePay Invoice

Vis mere

MobilePay Invoice

Med MobilePay Invoice gør du det nemt for dine kunder at betale dine regninger, og samtidig sparer du tid på administration. I dag benytter mange allerede MobilePay til betaling i forretninger og til at overføre penge, og med elektronisk fakturering undgår kunden at taste alle betalingsinformationer hver gang, og der er altid et godt overblik over regningerne. 

EG Kalkulation

Vis mere

EG Kalkulation

Bliv bedre til at holde budget ved at tilføje en kalkulation på projektet – og ved at følge statistikken på de enkelte omkostningstyper på projektet, præcis når du har behov for det. Du kan også modtage budgettal fra EG Kalkulation.

Læs mere om EG Kalkulation

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.