Funktioner til EG One

Her kan du læse mere om funktionerne i EG One. Find blandt andet mere information om RegnskabOrdre- og projektstyring, og Kvalitetssikring.

Læs mere

Sags- og Projektstyring

Med EG One får du nemt overblik over alle dine ordrer og den samlede økonomi.

Overblik

Overblik

Vis mere

Overblik

I projektmodulet finder du hurtigt nøgletal og status på virksomhedens projekter – og status på, om godkendelser og omkostninger er ført ajour og om hvert enkelt projekt har brugt sit budget m.m.

Projekt

Projekt

Vis mere

Projekt

Her får du fuldt overblik over samtlige projekter, ligesom du kan tilføje ordrer og berige hvert projekt med fx stamdata, budget og tilhørende dokumenter. Det er også her, du uddelegerer opgaver til enkeltmedarbejdere, som kan planlægges til udførsel og sendes til mobilregistrering.

Statusoversigt

Status

Vis mere

Status

I statusoversigten kan du følge det enkelte projekt og dets ordre igennem hele projektets levetid. Det er enkelt og hurtigt at skifte status for både projekt, ordre og opgaver fra en hvilken som helst enhed – fx en smartphone.

Omkostningsregistrering

Omkostningsregistrering

Vis mere

Omkostningsregistrering

Fra projektkladden kan du se og godkende de registreringer og bilagslinjer, som du selv er ansvarlig for, fx materialekøb. Det samme kan de medarbejdere, du har valgt at give rettighederne til det i EG One.

Ordre

Ordre

Vis mere

Ordre

Her styrer du ordren, der jo er omdrejningspunktet for det stykke arbejde, som skal udføres. Du kan tilføje stamdata samt dokumenter og frit tilføje de opgaver, som en eller flere forskellige medarbejdere skal udføre og færdigmelde, før ordren er klar til fakturering.

Time- og Materialeregistrering

EG One giver muliged for at bruge EG One Go - et uundværligt værktøj for dine svende. EG One Go er omdrejningspunktet for tidsregistrering, materialeforbrug og kvalitetssikring og fungerer på både PC, iPad og mobilen. Når medarbejderne bruger EG One Go kommer forbrugte timer og materiale automatisk ind på sagen. Det giver hurtigere fakturering og flere penge i kassen.

Medarbejderportal

EG One Go - Medarbejderportal

Vis mere

EG One Go - Medarbejderportal

Med EG One Go bliver opgaver som tidligere var tunge og besværlige gjort meget lette. Med en mobil tager det kun et øjeblik at tidsregistrere på en opgave. EG One Go gør det også nemt at påføre materialeforbrug, udfylde kvalitetssikringsskemaer, uploade billeder, oprette nye aftalesedler – og modtage kundens digitale accept af det, man er blevet enige om. Du får betalt for alt dit arbejde, og misforståelser undgås.

Overblik

Dagsoverblik

Vis mere

Dagsoverblik

Dagsoverblik giver dine svende overblik over dagens sager, hurtig adgang til tidsregistrering, planlagt tid og realiseret tid. De behøver hverken time- eller ugesedler. Med EG One Go kan svendene se deres sager fra mobilen. Så er det slut med tidkrævende papirarbejde og krøllede ulæselige ugesedler.

Hurtig registrering

Registrering af forbrug

Vis mere

Registrering af forbrug

Med EG One Go er det blevet nemmere end nogensinde at registrere tids- og vareforbrug, køretid, planlagt tid og realiseret tid for hver enkelt opgave. Det sker på en helt almindelig mobil. Fordelene er til at få øje på også for mester og bogholder: Det minimerer papirarbejdet, gør registreringerne langt mere retvisende – og det slår også igennem i et mere korrekt faktureringsgrundlag.

Opgavestatus

Skift opgavestatus

Vis mere

Skift opgavestatus

Hvis dine medarbejdere skal lave flere forskellige opgaver på en dag, er det i EG One Go let at ændre status på en opgave, når den afsluttes, når vedkommende skifter fra én arbejdsopgave til en anden, holder pause eller slutter arbejdsdagen m.m. Det er også muligt at tidsstemple, hver gang din medarbejder går i gang med noget nyt.

Vejviser

Google Maps

Vis mere

Google Maps

Selvom mange har GPS i bilerne og Google maps på mobilen, kan EG One Go hjælpe med at undgå forsinkelser. EG One Go gør det nemt for dine medarbejdere at finde vej til der, hvor opgaven skal udføres. Løsningen kobler op til vejvisning via Google Maps, og din medarbejder kan også hurtigt foretage opkald direkte til kunden via kontaktoplysninger på opgaven i EG One.

Tids og materialeregistrering

Time- og materialeregistrering

Vis mere

Time- og materialeregistrering

EG One Go er det nyeste inden for "medarbejderportaler", og det vil hurtigt blive et uvurdeligt værktøj for dig. Her kan dine medarbejdere hurtigt se, hvilke opgaver de er blevet tildelt samt registrere tidsforbrug. Samme sted kan de registrere ekstra forbrug af varer direkte til opgaven og se, hvad kollegerne har registreret på samme opgave – alt sammen fra en smartphone. Når medarbejderne bruger EG One Go kommer forbrugte timer og materiale automatisk ind på sagen. Det giver hurtigere fakturering og flere penge i kassen.

Kvalitetssikring

Med kvalitetssikring i EG One er du sikker på, at der er styr på dokumentationen og kvaliteten, når du præsenterer det færdige projekt for din kunde. Løsningen understøtter de fire mest udbredte kvalitetssikringsskemaer og sikrer dig det samlede overblik på alle projekter.   

Med tilkøb af app'en EG One Log gør du det samtidig enkelt for dine folk i marken at dokumentere, vedhæfte billeder og at følge op i forhold til tidligere kvalitetssikringsrapporter. Alt sammen lige ved hånden på deres mobiler eller tablets.

Hurtig oprettelse

Hurtigt og nemt igang

Vis mere

Hurtigt og nemt igang

Dokumentation skal være enkelt og hurtigt for dem der skal lave den. Med app'en EG One Log dokumenteres arbejdet med billeder og nogen få klik, på ganske få sekunder. Informationen gemmes direkte på sagen og vil være synligt for medarbejderne på kontoret med det samme. I EG One er alle opdateret; hurtigt og nemt.

Skemaer inkluderet

Guides der gør det enkelt

Vis mere

Guides der gør det enkelt

EG One omfatter de fire mest benyttede kvalitetssikringsskemaer for El og VVS. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om metoden eller hvordan processen skal forløbe.

Med app'en EG One Log bliver dine medarbejdere guidet igennem alle relevante faser, så alt bliver dokumenteret og gemt som det skal. På den måde er det gjort så enkelt som muligt at lade kvalitetssikringsarbejdet indgå som en helt naturlig del af enhver opgave..

Arkiv

Historikken lige ved hånden

Vis mere

Historikken lige ved hånden

Med EG One bliver det hele gemt, så du altid kan finde det frem igen. Det er også nemt at få oversigt over tidligere udfyldte kvalitetssikringsrapporter i EG One. 

Med EG One er det slut med misforståelser og diskussion omkring leverancer.

Regnskab

Regnskabsprogrammet i EG One er meget enkelt at komme i gang med at bruge, og du kan sende første faktura på et øjeblik. Og som noget helt unikt kan du i EG One automatisk indlæse bilag via fx fotos og få foreslået en konto, hvor beløbet skal placeres. Det er også meget nemt og gratis at dele informationer med revisor og bank.

Finansielt overblik

Finansielt overblik

Vis mere

Finansielt overblik

Med Finansielt Overblik kan du nemt tage pulsen på din virksomhed og få et hurtigt overblik ved hjælp af let tilgængelig statistik og nem adgang til de vigtigste nøgle- og omsætningstal.

Intelligent

Intelligent aflæsning af bilag

Vis mere

Intelligent aflæsning af bilag

Med EG One slipper du for tastearbejdet ved bilagsføring, da løsningen selv genkender nøgleinformationer som leverandør, beløb, betalingsdato m.m. fra videresendt fil eller et billede. Herefter kan du bogføre eller sende til godkendelse med få klik. Nemmere bliver det ikke.

Bank afstemning

Bankafstemning

Vis mere

Bankafstemning

Med den valgfrie BankConnect-app bliver afstemning og bogføring af bankposter hurtigere og mere sikkert. Din netbank bliver integreret direkte i EG One, så bankposteringer indlæses automatisk hver dag. Du kan også vælge at indlæse eller taste bankdata manuelt i EG One, hvis du foretrækker det.

Kassekladde

Kassekladde

Vis mere

Kassekladde

Når du har brug for traditionel bogføring, er EG One's kassekladde optimeret til hurtig indtastning og brug af tastatur. EG One vil fx selv foreslå oprettelse af ny konto ved behov – eller foreslå udligningsbeløb m.m. ved ind- og udbetalinger.

Moms

Moms

Vis mere

Moms

EG One holder styr på moms for dig og kan fx automatisk håndtere EU-moms afhængig af, om leverandøren kommer fra EU eller ej. Og EG One kender momstaksterne, uanset om det er momsfri regninger, EU-moms, importmoms og told. 

time sag

Kontoplan

Vis mere

Kontoplan

EG One gør det muligt at kontere i takt med, at behovet opstår. Du behøver ikke at oprette en kontoplan først for at kunne bogføre i EG One i modsætning til i andre regnskabssystemer. I EG One har du som udgangspunkt alt tilgængeligt, inklusiv en standard kontoplan, som du kan udbygge, efterhånden som behovet opstår.

Betalinger

BankConnect

Vis mere

BankConnect

Denne app sparer dig tid i bogholderiet og minimerer fejl og tastearbejde. Med BankConnect integrerer du din netbank i EG One, så bankposteringer indlæses automatisk hver morgen. Det gør det nemt og hurtigt ved bogføring og afstemning af banken.

.

CrediWire

CrediWire

Vis mere

CrediWire

Med denne app kan du optimere din forretning og dit forhold til revisor og bank ved at give dem mere indsigt i din virksomhed. Samtidig får du nemt og overskueligt overblik over din forretnings performance og kan benchmarke op imod dine konkurrenter.  Du vælger selv, hvor detaljeret du vil gøre det. CrediWire appen er gratis.

Indkøb

Få et samlet overblik over alle dine udgifter, køb og omkostninger! Her finder du tilbud, købsordrer, følgesedler og købsbilag, og du kan også bruge EG One til at holde styr på både varemodtagelse, indkøbsrelaterede omkostninger og forfaldne betalinger. På den måde ved, du altid hvor meget du skylder væk, og du kan nemt minimere risikoen for at betale rykkergebyr.

Partneroversigt

Leverandøroversigt

Vis mere

Leverandøroversigt

I EG One's købsmodul holder du dine leverandørinformationer ajour og får overblik over alle varekøb og hvornår betalingerne forfalder. Som noget helt unik kan du i EG One give dine leverandører tilladelse til at se udvalgte dokumenter, og I kan også kommunikere gennem EG One. Så nu er det slut med misforståelse og med at sende aftalegrundlag og prislister frem og tilbage på mail. 

Statusoversigt

Status og betalinger

Vis mere

Status og betalinger

Med få klik kan du hurtigt få en overskuelig status på din virksomheds indkøb, varemodtagelse og indkøbsrelaterede omkostninger. Det samme gælder en oversigt over, hvor dine leverandører skal betales. Så har du hele tiden styr på, hvor meget kassekreditten evt. bliver belastet.

Betalinger

Mindre indkøb

Vis mere

Mindre indkøb

Du og dine ansatte køber sikkert ting til virksomheden mange gang dagligt. Det kan være alt fra frokost til materialer. Med EG One er det meget nemt at holde styr på bilagene. Alle medarbejdere kan sende bilag direkte videre til EG One, som automatisk læser og gemmer informationerne. Du eller en bogholder skal faktisk bare trykke godkend, så bliver det bogført.

Salg

Med salgsmodulet i EG One, får du et suverænt overblik over alle dine salg og indtægter. Det er let at vedligeholde informationer om dine kunder, der er 100% styr på dit varesalg og forfaldsdatoer – og du har adgang til at sende tilbud, fakturaer og rykkere. Kort sagt – du kan følge en hvilken som helst salgsordre igennem hele dens "livscyklus" – lige fra oprettelse over igangværende opgave til fakturering og modtagelse af betaling. 

Partneroversigt

Komplet kundeoverblik

Vis mere

Komplet kundeoverblik

EG One's salgsmodul gør det let at vedligeholde informationer om dine kunder. Der er 100%, styr på dit varesalg og forfaldsdatoer. Og du kan efter eget valg invitere kunder og øvrige partnere til at se fx fakturaer,  kontoudtog og evt. abonnementsaftaler – samtidig med, at du kan sende dem  tilbud, ordrebekræftelser, fakturaer og rykkere.

Statusoversigt

Altid ajour med salgsordrer

Vis mere

Altid ajour med salgsordrer

Statusoversigten i EG One holder dig ajour med  alle afgivne tilbud, ordrer og fakturaer.Det er let at følge en hvilken som helst salgsordre igennem hele dens "livscklus" - lige fra oprettelse over igangværende opgave til fakturering.

Ordrestyring

Suveræn Ordrestyring

Vis mere

Suveræn Ordrestyring

Salgsmodulet i EG One giver dig et enestående overblik over åbne ordrer - fordelt på ansvarlige medarbejdere og status på opgaven. Og du kan til enhver tid se  stamdata på kunden samt følge detaljer, statistik og dokumenter af betydning for opgaven. 

Lagerstyring

Gør lagerstyring nemmere end nogensinde. Med EG One får du et samlet overblik over, hvad du har på lager og hvad der skal bestilles. Du kan også arbejde målrettet med fx automatisk genbestilling og opfyldning af eksempelvis biler, så dine medarbejdere ikke spilder kostbar tid på at køre efter de mest almindelige varetyper på en opgave.

Lagerstyring

Lagerstyring

Vis mere

Lagerstyring

EG One rummer et komplet lagerstyringssystem, som du helt selv kan vælge, om du vil benytte. Du kan køre lagerstyring på enkelte varer, varegrupper eller på tværs af hele varekartoteket. 

Lagerstyringskartotek

Lagerstyringskartotek

Vis mere

Lagerstyringskartotek

EG One's lagerstyringskartotek er et valgfrit element, der giver dig mulighed for dog at lave lagerstyring på hele kartoteket, på enkelte grupper eller fordelt på lokationer eller individuelle varer.

Digitalt varekartotek

Digitalt varekartotek

Vis mere

Digitalt varekartotek

Med det digitale lagerkartotek kan du udpege dine kendte grossister og leverandører og altid få foreslået en vejledende pris samt definere individuelle rabatter og avancer.

Genbestilling

Genbestilling

Vis mere

Genbestilling

EG One's lagersystem rummer også en genbestillingsfunktion, der blandt andet selv foreslår, hvad der bør genbestilles baseret på den kendte lagerbeholdning.

Lokationsopfyldning

Lokationsopfyldning

Vis mere

Lokationsopfyldning

EG One's lagersystem giver mulighed for automatisk opfyldning af lokationer, som fx biler. Det betyder, at dine medarbejdere vil have alle de fornødne standardvarer ved hånden og skal bruge mindre tid på ekstra kørsel under opgaver.

Import

Import af varefiler

Vis mere

Import af varefiler

Varefiler kan importeres manuelt i EG One. 

Løn

Slip for besværet med løn! Med EG One kan du bruge EG Lønservice til at sikre, at lønnen bliver opgjort, kørt og udbetalt korrekt hver gang - så behøber du ikke bekymre dig om næste lønningsdag.

Lønservice

EG Lønservice

Vis mere

EG Lønservice

Når du anvender EG One kan du trygt overlade det til EG Lønservice at klare lønnen. Vi står for det hele. Med app'en EG Lønservice bliver alle de timer, du registrerer overført til EG lønservice – og alle lønkørsler bogføres automatisk i regnskabsprogrammet. Så behøver du kun taste én gang. Du slipper for besværet med at holde styr på overenskomster. Og ikke mindst - du udbetaler den rigtige løn til tiden – hver gang!

App'en EG Lønservice er et tilkøb til EG One.

Administration

Med administrator adgang i EG One, har du altid det fulde overblik over din løsning. Du kan tildele dine medarbejdere præcis de funktioner de har brug for – og du kan nemt selv melde elementer til og fra, så løsningen altid matcher dine ønsker. Alle relevante informationer og stamdata hentes fra tidligere ERP løsning efter behov, der er mulighed for at vælge forskellige sprogversioner og sikkerheden er i top med muligheden for to-faktor log-in. 

Flexsibelt abonnement

Fleksibelt abonnement

Vis mere

Fleksibelt abonnement

Med EG One betaler du altid kun for de funktioner og det antal brugere, du faktisk har behov for - og du kan nemt selv melde elementer til og fra, Under menupunktet Abonnement kan du som administrator altid se dine aktive abonnementer og hvad du betaler.

Brugerstyring

Fuldstændig brugerstyring

Vis mere

Fuldstændig brugerstyring

EG One gør det let at give dine medarbejdere præcis de funktioner, der svarer til deres arbejdsopgaver. Det gør brugeroplevelsen enkel for medarbejderne - og du kan selv styre adgangen til, hvem der har adgang til fx økonomi og kundedata.

Arkiv

Ingen forældede data

Vis mere

Ingen forældede data

I EG Ones arkiv kan du bevare og opsamle data fra tidligere ERP løsning. Alt kan gemmes til opslag, og stamdata kan overføres til det aktive regnskab efter behov. Det gør det nemt at prioritere relevante informationer – og at luge ud i forældede data.

Circle-puzzle

Vælg selv sprog

Vis mere

Vælg selv sprog

Det er let at anvende EG One i virksomheder med flere nationaliteter og derved minimeres risikoen for fejl og misforståelser. Hver bruger kan idag vælge imellem dansk, engelsk, norsk eller færøsk og flere sprogversioner er på vej. 

Digitalisering

Øget sikkerhed

Vis mere

Øget sikkerhed

Der kan aktiveres to-faktor godkendelse ved log-in i EG One. Derved øges sikkerheden - og risikoen minimeres for, at uvedkommende fx får adgang til følsomme informationer om kunder, opgaver eller tilbud.

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.