"Det skinner så tydeligt igennem at Hairtools elsker frisørbranchen"

Kristinn & Naja, KIMOLI, København

Ét samlet system, der giver dig alt det, du skal bruge

App Store

Online Booking

Vis mere

Online Booking

Gør det nemt for dine kunder at booke tid via din hjemmeside.

Kalender

Kalender

Vis mere

Kalender

Kalenderen sørger for et komplet overblik over dagen.

Book eller ret aftaler nemt og enkelt og få fordelt salonens ressourcer bedst muligt.

Arkiv

Kundekartotek

Vis mere

Kundekartotek

Få den komplette kundehistorik med alle informationer i systemet og til at finde igen med få klik. Det giver dig alle muligjheder for at give dine kunder en unik og optimal service. 

Retail point-of-sale

Kasse

Vis mere

Kasse

Ved opstart oprettes alle salonens behandlinger og produkter i systemet, og du kan dermed nemt tage i mod betaling direkte i kassen.

Du kan bruge kassen uden brug af scanner eller printer, hvis du ønsker dette - i så fald sendes kvitteringen i stedet til kunden på email eller SMS.

app

SMS/email påmindelser

Vis mere

SMS/email påmindelser

Send påmindelser via SMS og/eller mail til dine kunder, så de husker deres aftaler - og I undergår spildtid i salonen. 

Kontakt EG

SMS/email markedsføring

Vis mere

SMS/email markedsføring

Send tilbud og nyheder til dine kunder på email og SMS og forøg både antallet af bookinger og salget af produkter.

Du kan altid følge med i resultaterne af din markedsføring, og på den måde blive skarpere på, hvad der skaber ekstra gang i forretningen. 

IP-telefoni

Hjælp & Support

Vis mere

Hjælp & Support

Systemet er naturligvis lavet, så det er let og intuitivt at arbejde i,  men nogle gange er det nemmest at tale med nogen, når der er brug for hjælp. Vores support sidder klar til at få dig hurtigt videre, og du kan både ringe og skrive til os.

Security Kit

Sikkerhed

Vis mere

Sikkerhed

EG Hairtools kører over internettet. Du bare logger ind fra vores hjemmeside, og å er du i gang. Du har derfor heller ikke data på din egen computer og risikerer derfor heller ikke at miste alt, hvis uheldet er ude. 

Dine data opbevares i et datacenter, hvor sikkerheden selvfølgelig er i top. Vi har vores egne servere, som vi hele tiden optimerer, så de giver dig den hurtigste og sikreste adgang til dit system.

supply

Varelager

Vis mere

Varelager

EG Hairtools lagerstyring  giver dig det fulde overblik over, hvad du har stående på hylderne, hvor længe det har stået der, og hvad det er værd.

Ved salg trækkes produktet automatisk fra lageret, så du hele tiden har styr på, hvad der skal bestilles påny og hvornår.

Løn, Økonomi og Administration

Økonomi

Vis mere

Økonomi

Med EG Hairtools har du altid overblik over din omsætning pr. dag, uge, måned eller år direkte fra økonomi-delen i systemet.  

Du kan også bogføre dine omkostnings-bilag direkte i systemet, hvis du selv står for bogholderiet. Ellers kan du nemt give din bogholder eller revisor adgang.

afregning-inkasso

Salgsstatistikker

Vis mere

Salgsstatistikker

Få mulighed for at følge og sammenligne din omsætning måned for måned, og se hvilke behandlinger og produkter der sælger bedst.

Få samtidig overblik over, hvilke medarbejdere, der er mest booket, og hvem der sælger mest.Med disse tal kan du nemt træffe de rigtige beslutninger, som kan gøre din forretning endnu bedre.

nemkonto

Tid til dig

Vis mere

Tid til dig

Som kunde hos EG Hairtools kommer din salon automatisk med på tidtildig.nu,. Det giver dig rig mulighed for at blive set og booket af nye kunder.

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.