EG EnerKey gør dine forbrugsdata til aktive CO2-data

EG EnerKey giver dig konkret viden til at spare penge på jeres forbrug og optimere jeres CO2-aftryk baseret på realtime forbrugsdata.

Hør mere om EG EnerKey

EnerKey

EG EnerKey Saas tilbyder

Ines

Ines

Ines er en intelligens indbygget i EG EnerKey SaaS. Ines finder automatisk energibesparelsespotentialer i ejendomme. Det automatiserer derfor det manuelle analysearbejde og gør potentialet for økonomiske besparelser let og synligt. I den fremtidige udvikling udvider Ines sit arbejdsområde og finder automatisk nye, forskellige energi- og emissionsbesparende potentialer.

Læs mere om Ines

Nem integration

Nem integration

Nem integration og samarbejde med andre systemer og leverandører er blandt EG EnerKey’s kerneværdier. Formålet med integrationer er at forbedre brugeroplevelsen og dele eksisterende data til forskellige formål. Med integrationer kan EG EnerKey SaaS’s overlegne energistyringsværktøjer sømløst integreres i andre vedligeholdelsessystemer.

EG EnerKey API

EG EnerKey API

Kunder ejer deres data i EG EnerKey SaaS. Vores moderne applikationsprogrammeringsinterface (Restful Data API) genererer time- eller månedlige data fra EG EnerKey's energimålere. Dette gør det muligt for vores kunder at kombinere deres forbrugsdata med andre datakilder. Både API'en og EG EnerKey's forbrugsdata er tilgængelige for tredjeparter, der er godkendt af vores kunder. For at udnytte funktionen kan du opdatere din serviceaftale.

Forbrugsrapportering

Forbrugsrapportering

EG EnerKey SaaS understøtter styring af forbruget af mere end 90 former for energi og forsyningsselskaber. Vi tilbyder en lang række tilgængelige datakilder. Vores system indeholder indikatorer for energiforbrug og klar, alsidig og tilpasselig visualisering. Indsamling og kontrol af måledata er alle inkluderet i tjenesten. Forbrugsrapporter tilbyder også en glimrende hjælp til rapportering om energieffektivitetsaftaler.

Automatiske alarmer

Automatiske alarmer

EG EnerKey SaaS giver dig automatisk besked via e-mail, om forbruget topper pludselig. EG EnerKey SaaS gør det muligt hurtigt at opdage afvigelser i forbruget og løse problemer. Med de automatiserede alarmer går utætheder eller fejl aldrig ubemærket hen. Alle advarsler findes i EG EnerKey placeret over forbrugsdata, på instrumentbrættet og i energistyringsværktøjet.

Kvalitetssikring af meterdata

Kvalitetssikring af meterdata

Måledata af høj kvalitet er hjørnestenen i energiovervågning. EG EnerKey SaaS muliggør indsamling af store datamængder fra flere hundrede tusinder af meter, der kan bruge forskellige IoT-enheder eller bygge automatiseringssystemer.

Foranstaltninger til Energieffektivitet

Foranstaltninger til Energieffektivitet

EG EnerKey SaaS leverer de bedste værktøjer på markedet til energieffektivitetsstyring. Vi giver mulighed for at spore implementerede handlinger, opbevare oplysninger om energibesparelsespotentiale og styre beslutningstagning og prioritering af handlinger. Tjenesten giver mulighed for at undersøge den faktiske effektivitet af handlinger, mens du producerer visuelle ledelsesrapporter.

Styre afvigelser

Styre afvigelser

Registrering og håndtering af ændringer i forbrug er en grundlæggende del af energistyringen. EG EnerKey SaaS tilbyder effektive og visuelle værktøjer til håndtering af afvigelser. Kommentarer om forbrug vises på instrumentbrættet, i facilitetsrapporter, analyser og sektionen om energistyring. EG EnerKey SaaS automatiske advarsler og analyseværktøjer hjælper med at registrere afvigelser i forbruget.

Rapportering om transportbrændstoffer

Rapportering om transportbrændstoffer

Sporing af køretøjernes brændstofforbrug og de resulterende emissioner er en del af organisationens ansvar. Rapportering kan foretages på mange måder: på virksomhedsniveau, anlægsniveau eller endda ved køretøjsspecifikke målere. Du kan også spore kilometertal sammen med brændstofforbrug. Alle former for energi, der bruges til transport, understøttes af EG EnerKey SaaS.

Kontakt os

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Ring til os på +45 7013 2211 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Lotte Jensen