Fremtidssikrede og fleksible it-løsninger til energi og forsyning

  • Administration og afregning baseret på Microsoft Dynamics 365
  • Branchetilpasset CRM, business intelligence, rådgivning og services
  • Digitalisering og strømlining af alle profitskabende led i værdikæden
  • Sætter kunden i centrum og understøtter alle forsyningsarter.

Læs mere her på siden

Energi- og forsyningsbranchens udfordringer

Med en branchefokuseret administrations- og afregningsløsning, CRM, business intelligence, rådgivning og services fra EG er jeres energi- og forsyningsvirksomhed klar til at imødegå fremtidens strategiske udfordringer. 

It-løsninger til forsikringsselskaber

Kunden i centrum

Vis mere

Kunden i centrum

Forbrugerbegrebet er under kraftig forvandling i energi- og forsyningsbranchen. En fremtidssikret og fleksibel løsning til administration og afregning er helt nødvendig for at imødegå markedsudfordringerne. Dette gælder både forbedret kommunikation og interaktion med kunden via web, sociale medier og mobile platforme.

Flow

Effektivisering af værdikæden

Vis mere

Effektivisering af værdikæden

Konkurrencedygtige energi- og forsyningsvirksomheder skal løbende have fokus på effektiviseringer – herunder den generelle vedligeholdelse, drift af nettet gennem anvendelse af automatiserede arbejdsprocesser samt fusioner og strategiske samarbejder. Alt dette stiller krav til fleksible og fremtidssikrede it-løsninger. Medarbejdernes produktivitet og tilfredshed skal øges med it-systemer, der reducerer risikoen for fejl ved brug af valideringer og processer. Derved sikres datakonsistens og høj datakvalitet.

Cloud Server

Den digitale transition

Vis mere

Den digitale transition

Med intelligent udnyttelse af services i skyen vil den samlede it-omkostning kunne mindskes. Samtidig vil øget udnyttelse af disse muligheder give energi- og forsyningsselskaberne langt større muligheder for fleksibel udnyttelse af kapacitet og lagring af store datamængder samt integration til services, som kun lever i skyen.

Retail kontanthåndtering

Håndtering af data

Vis mere

Håndtering af data

Håndtering af data er gået fra at behandle sager enkeltvis til i højere grad at automatisere behandlingen af de typer af sager, som forekommer ofte, og derved rette fokus på manuel behandling af de sager, som ikke ligger inden for normalen, eller som fejler i den automatiske behandling.

Nyheder og artikler

16aug
Nyhed
Ingen Digitaliseringsmesse uden EG
Article /  THRIVE
CIO: Derfor bør du tale mindst to sprog
Article /  Per Roholt
Flexafregning baner vejen for fremtiden