Fremtidssikrede og fleksible it-løsninger til energi og forsyning

 • Administration og afregning baseret på Microsoft Dynamics 365
 • Branchetilpasset CRM, business intelligence, rådgivning og services
 • Digitalisering og strømlining af alle profitskabende led i værdikæden
 • Sætter kunden i centrum og understøtter alle forsyningsarter.

Læs mere her på siden

Forsyning

Energi- og forsyningsbranchens udfordringer

Med en branchefokuseret administrations- og afregningsløsning, CRM, business intelligence, rådgivning og services fra EG er jeres energi- og forsyningsvirksomhed klar til at imødegå fremtidens strategiske udfordringer. 

It-løsninger til forsikringsselskaber

Kunden i centrum

Vis mere

Kunden i centrum

Forbrugerbegrebet er under kraftig forvandling i energi- og forsyningsbranchen. En fremtidssikret og fleksibel løsning til administration og afregning er helt nødvendig for at imødegå markedsudfordringerne. Dette gælder både forbedret kommunikation og interaktion med kunden via web, sociale medier og mobile platforme.

Flow

Effektivisering af værdikæden

Vis mere

Effektivisering af værdikæden

Konkurrencedygtige energi- og forsyningsvirksomheder skal løbende have fokus på effektiviseringer – herunder den generelle vedligeholdelse, drift af nettet gennem anvendelse af automatiserede arbejdsprocesser samt fusioner og strategiske samarbejder. Alt dette stiller krav til fleksible og fremtidssikrede it-løsninger. Medarbejdernes produktivitet og tilfredshed skal øges med it-systemer, der reducerer risikoen for fejl ved brug af valideringer og processer. Derved sikres datakonsistens og høj datakvalitet.

Cloud Server

Den digitale transition

Vis mere

Den digitale transition

Med intelligent udnyttelse af services i skyen vil den samlede it-omkostning kunne mindskes. Samtidig vil øget udnyttelse af disse muligheder give energi- og forsyningsselskaberne langt større muligheder for fleksibel udnyttelse af kapacitet og lagring af store datamængder samt integration til services, som kun lever i skyen.

Retail kontanthåndtering

Håndtering af data

Vis mere

Håndtering af data

Håndtering af data er gået fra at behandle sager enkeltvis til i højere grad at automatisere behandlingen af de typer af sager, som forekommer ofte, og derved rette fokus på manuel behandling af de sager, som ikke ligger inden for normalen, eller som fejler i den automatiske behandling.

Pia Kamp

Pia Kamp

Account Manager

+45 7220 7642

Email: pia.kamp@eg.dk

Nyheder

 • Grøn omstilling kræver, at forbrugerne træffer mere grønne valg

  Mere end hver 3. danske forbruger får sin energiregning fra én af EG's branchespecifikke afregningsløsninger, og det ansvar forpligtiger.

 • Statens gasselskab konsoliderer intern it på rejsen mod fremtiden

  Gas er en af fremtidens energikilder, og derfor besluttede Folketinget i 2016 at samle den danske gasdistribution i ét fælles statsligt selskab. Store digitaliseringsprojekter skal konsolidere Evida's it.

 • EG Utility vinder vigtig leverance til Energinet

  Energinet i Danmark har efter et miniudbud på SKI rammeaftale 02.19 valgt at tildele kontrakten på et nyt afregningssystem til EG Utility.

 • Nu bliver det let for forsyningskunder at betale regningen

  Med et nyt modul, EG Mobile Invoicing, bliver det superlet for forsyningsselskabernes kunder at betale fx elregningen.

 • Hvordan involverer man slutbrugerne i den grønne omstilling?

  Forsyningsbranchen har de seneste år gennemgået store lovmæssige ændringer. Nu er det tid til at flytte fokus fra back-office og ud til forbrugerne.

 • Hvilke udfordringer skal vi forcere i en grøn omstilling?

  I en velfærdsstat, der er afhængig af beskatning af fossil energi, bliver finansiering en af de store udfordringer i vejen mod grøn omstilling.

 • Hvordan kan it-branchen bistå forsyningsbranchen i den grønne omstilling?

  Snart har alle danskere en fjernaflæst elmåler. Men hvordan udnytter energibranchen den guldgrube af data, det medfører, og hvad kan it-branchen bidrage med?

 • Nu henter EG sin energi fra vinden

  EG har indgået aftale med energiselskabet Norlys, der indebærer, at vi fremover kører på 100 procent CO2-neutral, vedvarende energi fra vindmøller i Danmark.

 • Sonlinc samler utility-kunder til to-dages ERFA-seminar

  Sonlinc samler i det kommende døgn sine utility-kunder til det traditionelle efterårsseminar med fokus på nyhede rog trends i branchen.

 • EG køber Sonlinc A/S

  EG har opkøbt den danskejede it-virksomhed Sonlinc A/S, der leverer service og software til forsyningsbranchen.

 • Ingen Digitaliseringsmesse uden EG

  På Digitaliseringsmessen19 i Odense Congress Center den 3. oktober 2019 byder EG deltagerne på guld og grønne skove!

 • GodEl vil være Sveriges mest effektive elselskab

  GodEl vil være Sveriges mest effektive elselskab. Læs, hvordan udfordreren til de etablere virksomheder i energibranchen arbejder for at lykkes.

 • EG opnår sin 11. Microsoft guldkompetence

  EG har netop opnået sin 11. Microsoft Gold kompetence. Guld kompetencerne fra Microsoft er et kvalitetsstempel, der sikrer kunderne den bedste rådgivning, implementering og support.

 • KOMBIT i dialog med EG om databehandleraftaler

  Efter ønske fra Kit@ og EG A/S har KOMBIT indledt drøftelser om en ramme for kommunernes databehandleraftaler med EG på de eksisterende løsninger.

 • Vækst din virksomhed med DataForBusiness

  EG er sammen med en række virksomheder og forskningsinstitutioner gået sammen med Dansk Industri i et projekt, der skal øge anvendelsen af data i dansk erhvervsliv.

 • EG Citizen Solutions får ny divisionsdirektør

  Den 1. april 2017 overtager den 42-årige Johnny Iversen ansvaret for EG's samlede forretning på det offent-lige område som divisionsdirektør for EG Citizen Solutions.

 • To nye medier sætter digital transformation på dagsordenen

  Organisationer i både det offentlige og private står de kommende år foran store digitale ændringer og udskiftning af kritiske it-systemer. Nu lanceres SamfundsDesign og TransformationTools for at hjælpe ledere med at navigere det hastigt skiftende digitale landskab.

Kontakt os, og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os på +45 7013 2211 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Account Manager

Pia Kamp

Tlf:  +45 7220 7642

Email:  pia.kamp@eg.dk