Ét samlet it-system til håndværkere

EG One understøtter dine arbejdsgange og hjælper dig automatisk med at holde tæt styr på forretningen og dine projekter.

Få de første 30 dage gratis

Dine fordele med EG One

  • KS og dokumenthåndtering
  • Styr på dine projekter
  • Tilpasset din hverdag
  • 100 % digitalt
  • Økonomisk overblik
  • Intelligent hjælpefunktion
Tilbage
Frem

KS og dokumenthåndtering

Kvalitetssikring og dokumenthåndtering er vigtige discipliner, uanset om du er underentreprenør eller selv står for projektet. Det bedste resultat opnår du ved at dokumentere dine byggesager, i takt med at du færdiggør dem. EG One samler trådene, og du finder altid dine vigtige dokumenter til de enkelte sager, ligesom det er nemt for dig at dele direkte fra din tablet eller mobil.

Kvalitetssikring - gør det nemt

Styr på dine projekter

Jo bedre du styrer dine projekter, jo flere penge kan du tjene. Det handler om at løse opgaven korrekt med den rigtige mængde timer og materialer, så kvaliteten er i orden. EG One kombinerer det bedste fra regnskabssystemet med et projektmodul, der er specielt udviklet til byggeprocesserne, og som gør det let for dig at samarbejde med kolleger om projekterne. 

Sådan får du styr på dine projekter
Styr på dine projekter

Tilpasset din hverdag

I en travl hverdag kan det være besværligt at finde rundt i et regnskabsprogram, især hvis man ikke bruger det så tit eller kun benytter enkelte funktioner. Derfor har vi designet EG One, så det passer til din hverdag. Dine skærmbilleder afhænger af, om du er bogholder, mester eller medarbejder. Du har altid præcis det, du har brug for – ikke andet.

Funktioner i EG One
Roller

100 % digitalt

Krøllede papirlapper, timesedler og kvitteringer hører ikke hjemme i en digital virksomhed. Tids- og materialeregistrering, tilbud, ordrer mv. kan skrives direkte ind i EG One fra byggepladsen med en mobil eller en tablet. Du sparer enorme bunker papir og timevis af administrationstid. Desuden har EG One et effektivt og intelligent scanningsmodul.

Gør det nemt at få alt med fakturaen
Styr på forretningen fra tablet

Økonomisk overblik

Med et samlet økonomisystem kan du altid få et opdateret billede af, hvordan din forretning kører, og om de enkelte sager giver overskud. EG One sætter nye standarder for overblik, så du uden yderligere opsætning kan se statistikker og oversigter over forretningens vigtigste relevante nøgletal. På den måde kan du nemmere bruge dine data til at styre efter.

Økonomisk overblik

Intelligent hjælpefunktion

EG One er baseret på den nyeste teknologi. Derfor får du mere hjælp, end du er vant til fra andre it-systemer. EG One er din ekstra kollega, der selv foreslår, hvad du vil gøre som det næste. Dermed får du hjælp til bogføring og kasseafstemning. EG One bruger sin viden aktivt og gør dig mere effektiv i dine rutiner. 

Få hurtigt klaret dit regnskab
Intelligent hjælpefunktioner

Gratis adgang for din revisor

Inviter din eksterne bogholder eller revisor inden for i EG One. Det gør det nemt for dig at få økonomisk rådgivning om dit regnskab, og revisoren kan hurtigt finde frem til de nødvendige tal.

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.