EG One Fordele

Ét samlet it-system til håndværkere giver masser af fordele

EG One understøtter dine arbejdsgange, giver dig økonomisk overblik og hjælper dig automatisk med at holde tæt styr på forretningen og sikre kvaliteten af dine projekter.

Jeg vil gerne høre mere om EG One

Dine fordele med EG One

I en moderne håndværksvirksomhed er der mange opgaver der skal løftes. Ofte har de opgaver intet med håndværk at gøre, men er derimod tung administration. EG kan hjælpe dig med en bedre balance i din forretning, hvor der kommer styr på forretningen, uden at det koster på tiden til det gode håndværk.

EG One – IT systemet der giver en hånd med under hele byggeriet!  

  • Økonomi og Bogføring
  • Sags- og projektstyring
  • Tids- og materiale-registrering
  • Kvalitetssikring og Dokumentstyring
  • Kalkulation og Opmåling
  • Løn
Tilbage
Frem

Økonomi og Bogføring

Der skal penge i kassen! Men en enkel opgave som at sende en faktura kan ofte kræve en masse arbejde. 

Hvad skal fakturaen lyde på? Hvad har jeg tidligere faktureret kunden? Har materialepriserne ændret sig? Hvor meget tid var det lige vi brugte? Dette er blot nogen af de spørgsmål mange håndværkere stiller sig selv hver dag. 

Ofte resulterer det desværre i, at man ikke får faktureret det rigtige til kunden og dermed ikke tjener de penge man burde. Med EG One har du heldigvis løsningen.

Styr på økonomien - helt enkelt
Økonomisk overblik

Sags- og projektstyring

Der skal være styr på sager, projekter og ordrer – det ønsker både du og dine kunder! Men det er jo lettere sagt end gjort når man har gang i mange ting på én gang. Tal fra branchen viser tydeligt, at jo bedre du styrer dine sager, projekter eller ordrer jo flere penge kan du tjene. Det handler ganske enkelt om at løse opgaven korrekt, med den rigtige mængde timer og materialer, så kvaliteten er i orden. Det kræver overblik.

EG One kombinerer det bedste fra regnskabssystemet med sags-, projekt- og ordrefunktioner, der er specielt udviklede til byggeprocesserne, og som gør det let for dig at samarbejde med både kolleger, kunder, leverandører og eksterne partnere.

Få overblikket her

Tids- og materialeregistrering

Det skal være nemt at planlægge arbejdsdagen, samtidig med at du minimerer tidsspilde, stress og misforståelser hos medarbejderne. 

Med EG One Go appen til EG One, er det slut med traditionelle arbejdssedler. Dine medarbejdere registrerer hurtigt time- og materialeforbrug på deres smartphone, allerede mens de er hos kunden, og kan også se, hvad kollegerne har registeret. Det sparer tid og minimerer risikoen for fejl og forglemmelser.

Når du har godkendt tidsregistreringen og materialeregistreringen i EG One, er dine projekter økonomisk opdateret, og du har løngrundlaget klar til næste lønkørsel. Det giver indblik i økonomien på samtlige opgaver og gør det nemt at udstede korrekte fakturaer, så du hurtigere kan få betaling for afsluttede opgaver.

 

Læs mere om tids- og materialeregistrering med EG One

Kvalitetssikring og Dokumentstyring

Kvaliteten skal være i orden! Men med en travl hverdag og mange opgaver på forskellige projekter, så risikerer man at glemme noget. 

Med EG One Log er du sikker på at der er sammenhæng mellem byggesagen og din kvalitetssikring. Det er din garanti for at du får kigget alting efter og undgår de ubehagelige samtaler med kunderne senere.

Med EG One Log får dine medarbejdere nem adgang til eksisterende dokumentation om en opgave – herunder dokumenter og billeder – og kan selv supplere med fx nye billeder og informationer. Alt sammen fra en helt almindelig smartphone.

DU har også mulighed for at skabe dine helt egne KS skeamer, så de opfylder netop dit behov.

Kvalitetssikring - gør det nemt

Kalkulation og Opmåling

Der skal hele tiden laves nye tilbud! Men hvad er den rigtige pris for en opgave? At give din kunde det helt rigtige tilbud, samtidig med, at du har fuldstændig styr på dine omkostninger og ikke mindst, hvad kunden skal forvente at betale for opgaven, er ikke nogen nem opgave.

Med Kalkulation til EG One får du branchens foretrukne program til beregning – udviklet af fagfolk til fagfolk.  Det er din sikkerhed for en løsning, der kan hjælpe dig med at give dine kunder det helt rigtige tilbud – hurtigere og mere effektivt – samtidig med at du har styr på dine omkostninger.

Den nye integration imellem EG Kalkulation og Bluebeam gør det også muligt at sammenholde de enkelte byggematerialer med dine tegninger. Det betyder, at du kan følge de konkrete materialer hele vejen gennem byggeprocessen og i dine beregninger og efterkalkulation. 

Med elektronisk opmåling direkte på pdf-tegninger sikrer enkle arbejdsgange, og sammenhæng i informationer giver besparelser.

Se, hvordan du laver endnu skarpere tilbud
Styr på dine projekter

Slip for besværet med at lave løn

Med EG One har du flere muligheder for at få lavet løn - alt efter dine behov. 

Med EG Lønservice, kan du trygt overlade lønadministrationen til os. Vi står for det hele. Alle de timer du registrerer bliver overført il EG Lønservice og alle lønkørsler indlæses i EG One. Derved slipper du for besværet med at holde styr på overenskomster og du udbetaler den rigtige løn til tiden - hver gang.

Læs mere om nem løn med EG One
Lønservice

Gratis adgang for din revisor

Inviter din eksterne bogholder eller revisor inden for i EG One. Det gør det nemt for dig at få økonomisk rådgivning om dit regnskab, og revisoren kan hurtigt finde frem til de nødvendige tal.