EG One sags- og projektstyring til din håndværkervirksomhed

Hold budgettet, og tjen penge på alle dine projekter

  • Hold styr på dine sager fra start til slut
  • Tag hånd om løbske omkostnnger i god tid
  • Læg alle dokumenter ét sted, og styrk samarbejdet.

EG One Projektstyring

EG One sags- og projektstyring

Jo bedre du styrer dine projekter, jo flere penge kan du tjene. Det handler om at løse opgaven korrekt med den rigtige mængde timer og materialer, så kvaliteten er i orden. EG One kombinerer det bedste fra regnskabssystemet med et projektmodul, der er specielt udviklet til byggeprocesserne, og som gør det let for dig at samarbejde med kolleger om projekterne.

Læs mere om funktionerne i EG One sags- og projektstyring nedenfor.

Overblik

Overblik

Overblik

I projektmodulet finder du hurtigt nøgletal og status på virksomhedens projekter – og status på, om godkendelser og omkostninger er ført ajour, og om hvert enkelt projekt har brugt sit budget m.m.

Projekt

Projekt

Projekt

Her får du fuldt overblik over samtlige projekter, ligesom du kan tilføje ordrer og berige hvert projekt med fx stamdata, budget og tilhørende dokumenter. Det er også her, du uddelegerer opgaver til enkeltmedarbejdere, så medarbejderne via deres mobil kan planlægge og registrere på opgaverne.

Statusoversigt

Status

Status

I statusoversigten kan du følge det enkelte projekt og den tilhørende ordre igennem hele projektets levetid. Det er enkelt og hurtigt at skifte status for både projekt, ordre og opgaver fra en hvilken som helst enhed – fx en smartphone.

Omkostningsregistrering

Omkostningsregistrering

Omkostningsregistrering

Fra projektkladden kan du se og godkende de registreringer og bilagslinjer, som du selv er ansvarlig for, fx materialekøb. Det samme kan de medarbejdere, du har valgt at give rettighederne til det i EG One.

Ordre

Ordre

Ordre

Her styrer du ordren, der jo er omdrejningspunktet for det stykke arbejde, som skal udføres. Du kan tilføje stamdata og dokumenter og frit tilføje de opgaver, som en eller flere forskellige medarbejdere skal udføre og færdigmelde, før ordren er klar til fakturering.