Effektiv lagerstyring med EG One

Spar tid og penge i din håndværkervirksomhed med effektiv og automatisk lagerstyring i EG One

  • Hav altid de vigtigste varer hjemme med automatisk genbestilling
  • Fyld bilerne op på forhånd og spar tid ude hos kunden
  • Hold rede på de vigtigste leverandører og rabatter ét sted

EG One Lagerstyring

Lagerstyring

Gør lagerstyring nemmere end nogensinde i din håndværkervirksomhed. Med EG One får du et samlet overblik over, hvad du har på lager, og hvad der skal bestilles. Du kan også arbejde målrettet med fx automatisk genbestilling og opfyldning af eksempelvis biler, så dine medarbejdere ikke spilder kostbar tid på at køre efter de mest almindelige varetyper på en opgave.

Læs om funktionerne i EG One Lagerstyring nedenfor.

Lagerstyring

Lagerstyring

Lagerstyring

EG One rummer et komplet lagerstyringssystem, som du helt selv kan vælge, om du vil benytte. Du kan køre lagerstyring på enkelte varer, varegrupper eller på tværs af hele varekartoteket. 

Lagerstyringskartotek

Lagerstyringskartotek

Lagerstyringskartotek

EG Ones lagerstyringskartotek er et valgfrit element, der giver dig mulighed for at køre lagerstyring på hele kartoteket, på enkelte grupper eller fordelt på lokationer eller individuelle varer.

Digitalt varekartotek

Digitalt varekartotek

Digitalt varekartotek

Med det digitale varekartotek kan du udpege dine kendte grossister og leverandører og altid få foreslået en vejledende pris, og du kan definere individuelle rabatter og avancer.

Genbestilling

Genbestilling

Genbestilling

EG Ones lagersystem rummer også en genbestillingsfunktion, der blandt andet selv foreslår, hvad der bør genbestilles baseret på den kendte lagerbeholdning.

Lokationsopfyldning

Lokationsopfyldning

Lokationsopfyldning

EG Ones lagersystem giver mulighed for automatisk opfyldning af lokationer, fx biler. Det betyder, at dine medarbejdere vil have alle de fornødne standardvarer ved hånden og skal bruge mindre tid på ekstra kørsel i forbindelse med opgaver.

Import

Import af varefiler

Import af varefiler

Varefiler kan importeres manuelt i EG One.