EG One samler indkøb og udlæg i din håndværkervirksomhed

Få overblik og betal til tiden

  • Hold rede på indkøb, dokumenter og varemodtagelse
  • Styr automatisk bilag og udlæg – helt uden papirbunker
  • Undgå rykkere og unødigt træk på kassekreditten

EG One Indkøb

Indkøbsmodul i EG One samler bilag og giver overblik

EG Ones indkøbsmodul samler overblikket over alle omkostninger og indkøb i din håndværkervirksomhed.

Her finder du tilbud, købsordrer, bilag og udlæg, ligesom du også kan bruge EG One til at holde styr på både varemodtagelse, indkøbsrelaterede omkostninger og forfaldne betalinger.

Derfor ved du altid, hvor meget du skylder væk, og du kan nemt minimere risikoen for at betale rykkergebyr.

Læs mere om funktionerne i EG Ones indkøbsmodul nedenfor.

Sags- og projektstyring

Leverandøroversigt

Leverandøroversigt

I EG Ones købsmodul holder du dine leverandørinformationer ajour og får overblik over alle varekøb og over, hvornår betalingerne forfalder. Som noget helt unikt kan du i EG One give dine leverandører tilladelse til at se udvalgte dokumenter, og I kan også kommunikere gennem EG One. Så nu er det slut med misforståelser og med at sende aftalegrundlag og prislister frem og tilbage på mail. 

Lønservice

Status og betalinger

Status og betalinger

Med få klik kan du hurtigt få en overskuelig status på din virksomheds indkøb, varemodtagelse og indkøbsrelaterede omkostninger. Det samme gælder en oversigt over, hvornår dine leverandører skal betales. Så har du hele tiden styr på, hvor meget kassekreditten evt. bliver belastet.

Udlæg

Udlæg

Udlæg

Du og dine ansatte køber sikkert ting til virksomheden mange gange dagligt. Det kan være alt fra frokost til materialer. Med EG One er det meget nemt at holde styr på bilagene. Alle medarbejdere kan sende bilag direkte videre til EG One, som automatisk læser og gemmer informationerne. Du eller en bogholder skal faktisk bare trykke godkend, så bliver det bogført.