Nem og fleksibel administration af EG One

En løsning, der altid matcher dine ønsker og behov

  • Betal efter behov, funktioner og ønsket antal brugere
  • Styrk samarbejdet i din håndværkervirksomhed med frit valg af forskellige sprogversioner
  • Tildel selv brugerrettigheder og optimér sikkerheden

EG One Administration

Administration

Med administratoradgang i EG One har du altid det fulde overblik over din løsning.

Du kan tildele dine medarbejdere præcis de funktioner, de har brug for – og du kan nemt selv melde elementer til og fra, så løsningen altid matcher dine ønsker. Alle relevante informationer og stamdata hentes fra tidligere ERP-løsning efter behov. Her er også mulighed for at vælge forskellige sprogversioner, og sikkerheden er i top med muligheden for to-faktor-login.

Læs mere om funktionerne i EG Ones administrationsmodul nedenfor. 

Flexsibelt abonnement

Fleksibelt abonnement

Fleksibelt abonnement

Med EG One betaler du altid kun for de funktioner og det antal brugere, du faktisk har behov for – og du kan nemt selv melde elementer til og fra. Under menupunktet Abonnement kan du som administrator altid se dine aktive abonnementer, og hvad du betaler.

Brugerstyring

Fuldstændig brugerstyring

Fuldstændig brugerstyring

EG One gør det let at give dine medarbejdere præcis de funktioner, der svarer til deres arbejdsopgaver. Det gør brugeroplevelsen enkel for medarbejderne – og du kan selv styre, hvem der har adgang til fx økonomi og kundedata.

Arkiv

Ingen forældede data

Ingen forældede data

I EG Ones arkiv kan du bevare og opsamle data fra tidligere ERP-løsning. Alt kan gemmes til opslag, og stamdata kan overføres til det aktive regnskab efter behov. Det gør det nemt at prioritere relevante informationer og at luge ud i forældede data.

Circle-puzzle

Vælg selv sprog

Vælg selv sprog

Det er let at anvende EG One i virksomheder med flere nationaliteter, og derved minimeres risikoen for fejl og misforståelser. Hver bruger kan i dag vælge imellem dansk, engelsk, norsk eller færøsk – og flere sprogversioner er på vej. 

Digitalisering

Øget sikkerhed

Øget sikkerhed

Der kan aktiveres to-faktor-godkendelse ved login i EG One. Derved øges sikkerheden – og risikoen for, at uvedkommende fx får adgang til følsomme informationer om kunder, opgaver eller tilbud, minimeres.

Kalender

Kalenderopsætning

Kalenderopsætning

Kalenderopsætning er en gratis app for EG One-brugere, der integrer direkte med projektmodul og mobil tidsregistrering. Appen gør det nemt at planlægge opgaver for den enkelte medarbejder, så alle hurtigt kan overskue dagens forløb på deres telefon – komplet med samlet arbejdstid og pauser m.m. Rummer også planlægning af fx ferie og uddannelsesforløb – og understøtter forskellig arbejdstid på tværs af afdelinger og jobfunktion.