Søren Kofoed-Sørensen

Direktør Erhverv, Lokale Kunder, Danske Bank

Tlf:

Email:

Om Søren

Søren Kofoed-Sørensen har 30 års erfaring med erhvervskunder i Danske Bank og er i dag ansvarlig for 85 % af bankens erhvervskunder i Danmark fordelt mellem bankens erhvervscentre og den virtuelle bank, Erhverv Direkte.

Er leasing for håndværkere og installatører?

Søren Kofoed-Sørensen, Direktør i Lokale Kunder Erhverv, Danske Bank, giver her råd om at optimere likviditeten i byggebranchen.

7 råd til at styrke likviditeten

Når du driver virksomhed, er det afgørende at have styr på likviditeten – i fagsprog ofte kaldet cash management. Det handler både om at styre ind- og udbetalinger i det daglige, så der er overblik og penge i kassen til at betale regningerne, og om at sikre, at der løbende bliver sparet op til at kunne foretage nødvendige investeringer.

Byggebranchen må aldrig glemme likviditetsstyringen

Søren Kofoed-Sørensen, Direktør i Lokale Kunder Erhverv, Danske Bank, giver her råd om at optimere likviditeten i byggebranchen. Indledningsvist lidt om likviditet: I mange brancher, men i byggebranchen i særdeleshed, er likviditet som blod i årerne. Uden likviditet dør man, selv om man har travlt med en fyldt ordrebog og mange folk i arbejde. For det kan tage lang tid, før et dyrt byggeri bliver betalt. Og i den tid skal der hele tiden være den fornødne likviditet til at betale lønninger, A-skatter, dine leverandørers regninger, moms og meget mere.