Brian Sørensen

Direktør, EG Byg & Installation

Tlf:

Email:

Om Brian

Siden 1996 har Brian Sørensen været ansat i it- og konsulentbranchen inden for forskellige brancher. I sin nuværende stilling som direktør for EG Byg & Installation er Brian Sørensen i tæt dialog med brancheorganisationer i byggeriet og forskningsinstitutioner, og han har derfor fingeren på pulsen i forhold til udviklingen inden for it til håndværks- og installatørvirksomheder.

Sådan laver du den gode sagsstyring

Registrerer I jeres materialer og timeforbrug på den enkelte sag? Det kan der nemlig være store fordele ved. Når man planlægger det enkelte projekt og køber ind på sagen, får man et langt bedre overblik over økonomien.

Find løsningen i netværket

For ti år siden delte man gode råd over en øl efter fyraften, men i dag er der sjældent tid. Driften fylder mere og mere i hverdagen, og derfor bruger mange håndværksmestre netværksgrupper til at finde råd og sparring.

God planlægning betaler sig

Hvordan ser det ud for din forretning? Får du prioriteret og planlagt? Taget højde for stadig flere arbejdsopgaver, og overholder du altid deadlines over for dine kunder?

Generationsskifte med kurs mod digitalisering

Fremtidens håndværksvirksomheder er digitale. Det er en af konklusionerne i Karina Capion Skovs afgangsprøve i administration på Learnmarks kontoruddannelse. Opgaven handlede om effekterne af digital sagsstyring i familiens håndværksvirksomhed.

Bliv klar til det grønne håndværkerfradrag

Fra 2016 bliver håndværkerfradraget ændret med fokus på klimatilpasning og energirenovering. Derfor er det nu, du skal udnytte tiden til efteruddannelse af svendene, så I er klar til at hjælpe kunderne og få en god forretning.

6 gode råd til større overskud

Husker du at regne din egen løn med i dine tilbud? Det glemmer alt for mange håndværkere og installatører, og mange ender med selv at betale for kundens materiale, fordi de ikke får det hele med på fakturaen. Lyder det bekendt? Så læs med her, og få 6 gode råd til, hvordan du får styr på overskuddet.

De 4 vigtigste it-trends i byggeriet

Dit it-system har aldrig været smartere, end det er nu, og udviklingen går hele tiden hurtigere. I årets sidste udgave af Byggepanelets nyhedsbrev ser vi derfor på, hvad du kan forvente dig af fremtidens it-systemer til byggeriet – og hvad du allerede kan se frem til i 2016.