Apps

Udvid din EG One ved at tilkøbe flere apps og funktioner. Få styr på forbruget med nem tids- og materialeregistrering, dan dine egne kvalitetssikringsskemaer, eller lav ekstra skarpe tilbud med EG Kalkulation.

Læs mere her på siden

EG One_Apps

Her får du størst gevinst

Disse to apps vil give dig den største gevinst i dagligdagen.

  • Nem tids- og materialeregistrering
  • Enkel kvalitets- og dokumentstyring
Tilbage
Frem

Nem time- og materialeregistrering

Med EG One Go, som er en app til din EG One, kan dine medarbejdere hurtigt se, hvilke opgaver de er blevet tildelt, og registrere tidsforbrug via tidsstempling eller manuel registrering. Samme sted kan de registrere ekstraforbrug af varer direkte på opgaven og se, hvad kollegerne har registreret på samme opgave – alt sammen fra en ganske almindelig smartphone.

Læs mere om EG One Go

Enkel kvalitets- og dokumentstyring

Med EG One Log, som er en app til din EG One, har dine medarbejdere altid funktionerne "kvalitetssikring" og "dokumenter" ved hånden – herunder standardskemaer til el- og vvs-branchen. Medarbejderen kan notere relevante tilbagemeldinger i kvalitetssikringsskemaet, inkl. fotos, så kvalitetssikring indgår som et helt naturligt element i arbejdsprocessen.

Læs mere om EG One Log

Apps til EG One

Her er de forskellige apps til din EG One-løsning.

CrediWire

CrediWire

CrediWire

Med denne app kan du optimere din forretning og dit forhold til revisor og bank ved at give dem mere indsigt i din virksomhed. Samtidig får du nemt og overskueligt overblik over din forretnings performance og kan benchmarke op imod dine konkurrenter. Du vælger selv, hvor detaljeret du vil gøre det.

bankafstemning

EG Kalkulation

EG Kalkulation

Bliv bedre til at holde budgettet ved at tilføje en kalkulation på projektet – og ved at følge statistikken på de enkelte omkostningstyper på projektet, præcis når du har behov for det. Du kan også modtage budgettal fra EG Kalkulation.

Læs mere om EG Kalkulation

Lønservice

EG Lønservice

EG Lønservice

Når du anvender EG One, kan du trygt overlade det til EG Lønservice at klare lønnen. Vi står for det hele. Med appen EG Lønservice bliver alle de timer, du registrerer, overført til EG Lønservice – og alle lønkørsler bogføres automatisk i regnskabsprogrammet. Så behøver du kun taste én gang. Du slipper for besværet med at holde styr på overenskomster. Og ikke mindst – du udbetaler den rigtige løn til tiden – hver gang!

Appen EG Lønservice er et tilkøb til EG One.

Kalender

Kalenderopsætning

Kalenderopsætning

Kalenderopsætning er en gratis app for EG One-brugere, der integrer direkte med projektmodul og mobil tidsregistrering. Appen gør det nemt at planlægge opgaver for den enkelte medarbejder, så alle hurtigt kan overskue dagens forløb på deres telefon – komplet med samlet arbejdstid og pauser m.m. Rummer også planlægning af fx ferie og uddannelsesforløb – og understøtter forskellig arbejdstid på tværs af afdelinger og jobfunktion. 

afrapportering

Fakturafil.dk

Fakturafil.dk

Fakturafil.dk indlæser og registrerer dine købsfakturaer: Send dine fakturaer til fakturafil.dk, dine data bliver aflæst og lagt i dit økonomisystem, parat til bogføring. Du har altid et overblik over dine bilag, samt mulighed for avanceret opsættelse af skabeloner og godkendelses flow.

It-løsninger til banksektoren

Equity

Equity

Equity er en løsning til automatisk fakturaopfølgning med mulighed for inkassohåndtering. Equity sørger for at rykke for dine ubetalte fakturaer helt automatisk, og med Equity kan du skræddersy opfølgningen på dine udestående beløb hos kunder, lave finansieringsordninger og meget andet.

kundeoplevelse

Anmeld Håndværker

Anmeld Håndværker

Indhent automatisk anmeldelser fra dine kunder med integrationen Anmeld Håndværker. Du behøver ikke selv at tænke på det! Når du fakturerer, bliver kunderne automatisk opfordret til at give din virksomhed en anmeldelse, som vises på din hjemmeside eller Facebook profil, uden at du behøver gøre noget. Anmeld Håndværker kan kobles sammen med udvalgte kundegrupper i dit regnskabsprogram.

penge

Salary lønsystem

Salary lønsystem

Bogfør lønnen automatisk med Salary og spar tid - hver måned. Brugervenlig og nem løn-app.
Lønkørsel, bogføring, SKAT, ATP og Feriekonto fx er automatiseret, så du ikke glemmer noget. Appen kan også nemt håndtere udlæg. Med Salary har du et godt bud på hurtig lønadministration, hvor du slipper for kedeligt kontorarbejde.

Retail mobility

ProSave indkøb

ProSave indkøb

Et effektivt og sikkert indkøbssystem til professionelle, hvor du har alle ordrer samlet et sted. Spar både penge og tid med ProSave:

  • Søg produkter på tværs af grossister og bestil direkte
  • Samlet produktkatalog for leverandører, altid opdateret
  • Sammenlign nemt netto indkøbspriser
EG Payment mobilbetaling

Shopbox

Shopbox

Få kasseløsning, regnskabssystem og lagerstyring samlet i én løsning, når du bruger Shopbox sammen med EG One. Shopbox giver dig en cloudbaseret, god og sikker kasseløsning, hvor du fx kan:

  • Modtage betalinger, også mobilbetaling, uanset hvor du er
  • Automatisk få kundens betaling registreret i dit regnskab
  • Automatisk synkronisering af varelager
  • Har backup i skyen og kan administrere, når du er på farten
advokat

Corbis

Corbis

Med Corbis EL og VVS kan du udarbejde komplette tilbud på serviceopgaver og mindre projekter på din iPad/tablet direkte ude hos kunden. Så slipper du for at tage tilbage til kontoret og bruge tid på tilbudsgivning, og kunden skal ikke vente på at få den endelige pris. Accepterede ordrer kommer direkte videre til EG One.

E-faktura

Faktura-Boks

Faktura-Boks

Hold overblikket: Modtag alle fakturaer, kreditnotaer, kontoudtog, diverse bilag samt boner fra mobilen, godkend på ordre og overfør til dit økonomisystem. Du kan nemt finde dine fakturaer igen.
En Faktura-Boks kan indeholde flere regnskaber og kontoplaner - og har samtidig integration til bank.

Løn, Økonomi og Administration

Kasseopgørelse

Kasseopgørelse

Hvis du ikke har en separat kasseløsning, som hjælper dig med at holde styr på likvider, der går ind og ud, kan denne app hjælpe dig med den daglige opgørelse af dine konti.
Med appen kan du opgøre indholdet i de enkelte beholdningskonti og lave noter ved eventuelle differencer. Du får overblikket i en samlet opgørelse, som automatisk gemmes i dit regnskab.

transport

Keatech LIVE

Keatech LIVE

Keatech LIVE er GPS-tracking til dine varebiler, maskiner og trailere.
Du kan holde øje med, hvor dine køretøjer befinder sig og hvor de har været. Du kan også se, når dine maskiner arbejder og har fuld dokumentation for, hvornår bilerne starter og slutter dagen og kan dokumentere tiden, der er brugt hos kunderne.