Apps

Udvid din EG One ved at tilkøbe flere apps og funktioner. Få styr på forbruget med nem tids- og materialeregistrering, dan dine egne kvalitetssikringsskemaer, eller lav ekstra skarpe tilbud med EG Kalkulation. 

Læs mere

Her får du størst gevinst

Disse to apps vil give dig den største gevinst i dagligdagen.

  • Nem tids- og materialeregistrering
  • Enkel kvalitets- og dokumentstyring
Tilbage
Frem

Nem time- og materialeregistrering

Med EG One Go, som er en app til din EG One, kan dine medarbejdere hurtigt se, hvilke opgaver de er blevet tildelt, og registrere tidsforbrug via tidsstempling eller manuel registrering. Samme sted kan de registrere ekstraforbrug af varer direkte på opgaven og se, hvad kollegerne har registreret på samme opgave – alt sammen fra en ganske almindelig smartphone.

Læs mere om EG One Go

Enkel kvalitets- og dokumentstyring

Med EG One Log, som er en app til din EG One, har dine medarbejdere altid funktionerne "kvalitetssikring" og "dokumenter" ved hånden – herunder standardskemaer til el- og vvs-branchen. Medarbejderen kan notere relevante tilbagemeldinger i kvalitetssikringsskemaet, inkl. fotos, så kvalitetssikring indgår som et helt naturligt element i arbejdsprocessen.

Læs mere om EG One Log

Apps til EG One

Her er de forskellige apps til din EG One-løsning.

CrediWire

CrediWire

Vis mere

CrediWire

Med denne app kan du optimere din forretning og dit forhold til revisor og bank ved at give dem mere indsigt i din virksomhed. Samtidig får du nemt og overskueligt overblik over din forretnings performance og kan benchmarke op imod dine konkurrenter. Du vælger selv, hvor detaljeret du vil gøre det.

bankafstemning

EG Kalkulation

Vis mere

EG Kalkulation

Bliv bedre til at holde budgettet ved at tilføje en kalkulation på projektet – og ved at følge statistikken på de enkelte omkostningstyper på projektet, præcis når du har behov for det. Du kan også modtage budgettal fra EG Kalkulation.

Læs mere om EG Kalkulation

Lønservice

EG Lønservice

Vis mere

EG Lønservice

Når du anvender EG One, kan du trygt overlade det til EG Lønservice at klare lønnen. Vi står for det hele. Med appen EG Lønservice bliver alle de timer, du registrerer, overført til EG Lønservice – og alle lønkørsler bogføres automatisk i regnskabsprogrammet. Så behøver du kun taste én gang. Du slipper for besværet med at holde styr på overenskomster. Og ikke mindst – du udbetaler den rigtige løn til tiden – hver gang!

Appen EG Lønservice er et tilkøb til EG One.

Kalender

Kalenderopsætning

Vis mere

Kalenderopsætning

Kalenderopsætning er en gratis app for EG One-brugere, der integrer direkte med projektmodul og mobil tidsregistrering. Appen gør det nemt at planlægge opgaver for den enkelte medarbejder, så alle hurtigt kan overskue dagens forløb på deres telefon – komplet med samlet arbejdstid og pauser m.m. Rummer også planlægning af fx ferie og uddannelsesforløb – og understøtter forskellig arbejdstid på tværs af afdelinger og jobfunktion. 

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.