EG Notaplan: Autobranchens it-leverandør

Vi leverer et komplet sæt værktøj til at styre et autoværksted med. Kort sagt leverer vi et online skrivebord, hvor der tages hånd om alle værkstedets it-programmer og -systemer.

Produkter

  • Notaplan ASP
  • Notaplan Time
  • Helios
  • Notaplan Order
Tilbage
Frem

Notaplan ASP

Er du træt af at købe nyt computerudstyr, softwarelicenser, have besøg af it-konsulenter osv.? Hvis du har ADSL, er Notaplan ASP måske noget for dig. Med en ASP-løsning fra Notaplan slipper du for besværet.

Læs mere om Notaplan ASP
Notaplan ASP

Notaplan Time

Det vigtigste for et værksteds indtjening er udfaktureret arbejdstid. Med Notaplan Time har du ikke bare kontrol over aftaler, men også en oversigt over, hvad tiden er brugt på.

Se mere om Notaplan Time
Notaplan Time

Helios

NotaPlan har specialiseret sig i at levere værktøj og knowhow til en effektiv arbejdsgang. I den forbindelse har vi tilbudt integration til det administrationssystemet Helios

Fra 31. marts 2019 vil Helios ikke længere være det autimatiske valg af faktura- og regnskabssystem til EG Notaplan. Kontakt os og hør mere om de nye muligheder.

Læs mere om Helios her
Produkt - Helios

Notaplan Order

Notaplan Order er helt unikt. Med dette online bestillingsprodukt kan du tjekke beholdningen og bestille dele hos alle Autodata- og Hellanor-grossister.

Læs mere om Notaplan Order
Notaplan Order

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.