Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

Udnytter du dine data optimalt?

Uanset om du kigger ned fra helikopteren eller sidder dybt begravet i tallene, kender du til usikkerheden, der opstår, når noget ikke stemmer.

De fleste virksomheder oplever, at mængden af data vokser med eksplosiv hast i disse år. Ofte er dataene spredt ud på forskellige it-systemer, men bliver aldrig udnyttet optimalt, fordi mængden er overvældende – og fordi der mangler viden og værktøjer til at skabe overblik og bearbejde data på en intelligent måde.

Dermed går mange glip af skjult værdi, for data gemmer ofte på vital viden. Viden, der giver dybere indsigt, bedre beslutninger og nye muligheder for at styrke forretningen. Det er her, business analytics kommer ind i billedet.

Hvad er business analytics?

Business analytics handler om mere og andet end overblik og bedre rapportering. Business analytics baner vejen for en bedre bundlinje gennembedre strategisk udnyttelse af data, mere nuanceret og pålidelig ledelsesinformation og dybere indsigt i forretningen. Eksempler på gevinster ved business analytics:

Hurtigere eksekvering. Strategier bliver først en succes, når de bliver ført ud i livet. Nem og hurtig opsamling af data giver bedre overblik over, hvor langt du er i eksekveringen af din strategi, så du holder kursen hele vejen.

Dybere kendskab til kunderne. Forbrugerne efterlader sig digitale fingeraftryk overalt, der fortæller, hvad de tænker og føler. Disse data kan du udnytte til at skabe større nærhed i relationen til dine kunder og forbedre dine produkter og services, så de i højere grad matcher kundernes ønsker og behov.

Smartere budgettering/forecasting. Brug statistikkens skarpe klinge til at få skilt fakta fra mavefornemmelser. Du får et langt mere sandfærdigt billede af, hvor meget du skal sælge i næste måned, antallet af kundeklager, antallet af fejl osv., så du løbende kan optimere dine forretningsgange. Du kan også automatisere og optimere processen.

Med andre ord: Business analytics er for dig, der vil udnytte din virksomheds data optimalt og sikre dig et solidt grundlag for at træffe beslutninger, navigere og udvikle din virksomhed i fremtiden.

Vil du sikkert i gang?

Er du klar til at træffe mere kvalificerede beslutninger, udnytte din virksomheds viden bedre og skabe bedre resultater?

Så kan EG guide dig sikkert på vej. Vi hjælper dig med at skabe en platform, der gør det muligt for dig at træffe beslutninger på et solidt grundlag og omsætte din virksomheds data til forretningsmæssig værdi.

Business intelligence

 

Financial intelligence

Styrk kvaliteten af din organisations beslutninger med en stærk tilgang til rapportering.   Gør tingene rigtigt første gang og skab tid i økonomifunktionen til analyser og sparring.
 

 

Share Share Share Share Share Share
Mads Rasmussen

Manager, EG Digital Management & Sales

Mads
Rasmussen

+45 2085 9937

LinkedIn spotbillede
Følg EG's aktiviteter på LinkedIn

Vil du holde dig opdateret om aktuelle nyheder og arrangementer?
 

  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
Business Intelligence