Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

14. november 2013

Linco Food Systems og EG vinder pris for bedste ERP-projekt i 2013

En SAP All-in-one-løsning har vundet prisen for årets bedste ERP-løsning, som Linco Food Systems nu drager fordel af.

Torsdag den 24. oktober 2013 deltog EG på konferencen "Forretningssystemer 2013", som konsulent-/rådgivningshuset HerbertNathan & Co står bag. Som et nyt tiltag havde man valgt at indstifte en pris: "ERP Prisen 2013". Prisen gives for at hædre de leverandør- og kundevirksomheder, som har udmærket sig ved at gennemføre et ERP-projekt med excellence.

På baggrund af en skriftlig indstilling skulle juryen udvælge 4 nominerende projekter og selvfølgelig beslutte, hvilket projekt, der skulle løbe med sejren. Juryen bestod af:

  • Professor Charles Møller, Aalborg Universitet
  • Koncernøkonomidirektør Jan Stærmose-Enke, Nic. Christiansen
  • Advokat Nicolai Dragsted, Bird & Bird
  • Partner Torben Iversen, HerbertNathan & Co
  • CIO Per Kjergaard Rasmussen, ATP

EG valgte at indstille implementeringen af SAP All-in-One (EG Maskin & Metal-løsningen) hos Linco Food Systems A/S, og efter juryens nøje gennemgang af alle de indsendte ansøgninger blev EG's indstilling valgt blandt de 4 nominerede.

Spændingen var derfor stor, da EG's Solution Sales Manager Jesper Thusgård sammen med it-chef Jesper Bach fra Linco Food Systems mødte op til prisuddelingen, og glæden var endnu større, da det blev annonceret, at "EG og Linco" havde vundet.

EG er naturligvis stolte over prisen, som er en blåstempling af vores SAP-brancheløsning til maskin- og metalbranchen, og ikke mindst af vores dygtige SAP-konsulenter, som igennem de seneste år har implementeret løsningen hos en række kunder. EG har haft et fantastisk samarbejde med direktionen og projektgrupperne hos Linco Food Systems A/S, og specielt deres tilgang til implementeringen har også bidraget væsentligt til succesen.

Det største gevinstpotentiale er løftet i kvalitet, validitet og hastighed - vi har et helt andet indblik i virksomhedens data i dag – baseret på troværdige informationer.

Ole Bundgaard, CFO i Linco Food Systems

Mere information

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i yderligere information? Så kontakt Jesper Thusgård på +45 7013 2211 eller e-mail.

Share Share Share Share Share Share
SAP nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve fra SAP

Optimization
Book møde nu
Én time. Hvor vi helt uforpligtende taler om din virksomhed, dine processer, dine udfordringer, din fremtid ...
LinkedIn spotbillede
Følg EG's aktiviteter på LinkedIn

Vil du holde dig opdateret om aktuelle nyheder og arrangementer?
 

  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
Oplev mulighederne med SAP hos EG