Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

SAP – virksomhedsstyring på dine præmisser

Med et virksomhedssystem fra SAP får du fuld integration af virksomhedens processer og ubegrænsede udvidelsesmuligheder. Det gør, at du kan være fleksibel og omstillingsparat.

Branchefokus og forståelse af forretningsmæssige behov er det, vi sætter før alt andet hos EG. Derfor er det også vores brancheløsninger baseret på SAP All-in-One, vi fremhæver, når talen falder på SAP. Vi har et dedikeret team af SAP-konsulenter, som ved lige præcis, hvordan produktionsvirksomheder kan få en optimal virksomhedsløsning med SAP. Derudover har vi spidskompetencer inden for udvalgte områder af SAP.

Brancheløsninger baseret på SAP All-in-One

Med SAP All-in-One får små og mellemstore virksomheder en enkel, strømlinet og integreret ERP-løsning. Vi kender udfordringerne inden for projektorienteret produktion. På baggrund af vores viden og indgående kendskab til SAP har vi udviklet et sæt brancheløsninger, der letter arbejdet med produktionsstyring og administration.

Læs mere om EG's brancheløsninger baseret på SAP All-in-One

EG's kompetencer inden for SAP

Behov for bedre kundeservice eller et solidt beslutningsfundament? SAP har redskaber, der understøtter arbejdet med kunderelationer og analyse af virksomhedens data. Hos EG er vi eksperter i bl.a. SAP CRM- og SAP BI-løsningerne. Vi kan også hjælpe, hvis I af et internationalt moderselskab er blevet pålagt at implementere SAP. Det er en helt særlig situation, hvor det er godt at have en lokal sparringspartner.

Læs mere om EG's kompetencer inden for SAP

Share Share Share Share Share Share
Jesper Thusgård


Sales Manager

Jesper
Thusgård

+45 7013 2211

Wodschow & Co logo
Wodschow & Co.

Før holdt vi styr på over 10.000 styklister, der nu kører effektivt via vores standard SAP-løsning.

Paw Søe, økonomichef
Wodschow & Co.

Læs mere

Optimization
Book møde nu
Én time. Hvor vi helt uforpligtende taler om din virksomhed, dine processer, dine udfordringer, din fremtid ...
  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
Oplev mulighederne med SAP hos EG