Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er et brugervenligt system til virksomhedsstyring, der er hurtigt at implementere. Mere end 100.000 virksomheder verden over benytter systemet til at administrere deres regnskab og økonomi, forsyningskæde og drift.

Dynamics NAV er en del af en komplet virksomhedsløsning fra Microsoft, som er med til at effektivisere arbejdet og skabe vækst. Du kan begynde med det, du har brug for i dit daglige arbejde og derefter tilpasse i takt med ændringer i virksomhedens behov. Du vælger selv, om din løsning skal ligge på egne servere eller i Microsoft-skyen.

Skal du opgradere til Microsoft Dynamics NAV 2016?
Få svaret med Microsofts sammenligningsværktøj her

Du får værdi fra dag ét i samarbejdet med EG

EG har igennem mange år opbygget omfattende brancheviden, som vi har overført til direkte kundeværdi i Dynamics NAV. Denne dybe brancheviden og indsigt i optimale arbejdsgange er udgangspunktet i sammensætningen af vores brancheløsninger. Det betyder, at du med i pakken får understøttelse af de arbejdsgange, der er karakteristiske for din virksomhed og kritiske for din branche.

Hvor vi har kunnet se, at det gav ekstra værdi, har vi udviklet tillægsløsninger, men ofte ligger værdien også i at få det optimale ud af standardfunktionaliteten i Dynamics NAV. Med EG får du maksimalt udbytte af Dynamics NAV, fordi vi kender både de branchespecifikke forretningsbehov og it-løsningen helt ind til kernen.

It-løsninger, der rækker fra A til Z

360-graders it-løsninger med én leverandør, der er med hele vejen fra forretningsudvikling over implementering og drift til servicering og support. Vi sikrer, at den it-løsning, du vælger, er afstemt med de forretningsmæssige mål og særlige kendetegn i branchen, så du i sidste ende høster gevinsten. Vi tager udgangspunkt i dine behov og tænker forretning før it. Det kan vi, fordi vi har hele løsningspaletten til rådighed.

Vi giver dig også mulighed for helt at slippe for bekymringer om it-driften og i stedet koncentrere dig fuldt og holdent om din kernevirksomhed. Vi tilbyder din brancheløsning på abonnementsbasis i en cloudbaseret udgave, hvor vi står for alt fra opsætning til hotline og løbende drift. Fordelene ved denne løsning er, at du ikke skal afsætte unødig tid og ressourcer til implementering og vedligeholdelse af it, og at du kender udgifterne på forhånd.

 • Forretningsudvikling
  Strømlinede processer og de rette styringsredskaber giver højere produktivitet, mindre spild og øget konkurrencekraft. Udgangspunktet er din forretning, hvor vi sparrer med dig om procesoptimering, business analytics, videndeling og strategisk CRM.
 • Brancheløsninger
  Vi kombinerer dyb brancheviden med solide ERP-kompetencer. Udgangspunktet er stor indsigt i vores kunders forretning og processer, som vi forstår helt ind til kernen.
 • Drift og infrastruktur
  Vi sørger for, at det teknologiske fundament under din virksomhed er fleksibelt og bundsolidt på én og samme tid. Du tager stilling til, om du selv vil varetage hele eller dele af it-driften, eller om vi skal gøre det. Vi rådgiver om infrastruktur og sikkerhed og dækker dig samtidig ind med drift, hosting, service og support

Kontakt

Ønsker du at vide mere, så læs videre her på siderne. Du kan også udfylde formularen herunder eller ringe til os på telefon +45 7013 2211.

 

Share Share Share Share Share Share
Oscar Tolstrup


Business Unit Manager

Oscar
Tolstrup

+45 7260 2455

Dynamics NAV 2016

Skal du opgradere til Microsoft Dynamics NAV 2016?

 

Få svaret med Microsofts sammenligningsværktøj her

Microsoft GoldPartner
Microsoft Gold Partner

Vi er Microsoft Gold Certified Partner og har et tæt og langvarigt partnerskab med Microsoft.

Dig you know?
Vidste du, at ...

Du kan leje din Dynamics NAV-løsning og slippe for bekymringer om servere, opdateringer, licenser, backup, netværk osv.?

Læs mere om hosting og drift af din Dynamics NAV-løsning

 • Brancher
 • Platforme
 • Services
 • Om EG
Dansk (Switch language)
Oplev mulighederne med Dynamics NAV hos EG