Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er et brugervenligt system til virksomhedsstyring, der er hurtigt at implementere. Mere end 100.000 virksomheder verden over benytter systemet til at administrere deres regnskab og økonomi, forsyningskæde og drift.

Dynamics NAV er en del af en komplet virksomhedsløsning fra Microsoft, som er med til at effektivisere arbejdet og skabe vækst. Du kan begynde med det, du har brug for i dit daglige arbejde og derefter tilpasse i takt med ændringer i virksomhedens behov. Du vælger selv, om din løsning skal ligge på egne servere eller i Microsoft-skyen.

Dynamics NAV 2015 – de vigtigste fordele

Den nyeste version af Dynamics NAV er udviklet med særligt fokus på at gøre tingene både nemmere og mere brugervenlige. En af de helt store nyheder i Dynamics NAV 2015 er, at du nu kan koble op til systemet online via en app på din tablet. Appen kan downloades gratis og er tilgængelig til både Android, Mac og Windows. Det giver dig mulighed for at få adgang til systemet online, hvad enten du arbejder hjemmefra eller er i kundemøde og fx vil trække lagertal, kundeoplysninger, statistikker, oprette tilbud eller udskrive rapporter.

Af andre vigtige fordele er det værd at nævne:

 • Integration til Office 365 – log på Dynamics NAV via din Office 365-konto med single sign-on, e-mailintegration via SMTP og direkte kommunikation med dine kontakter via Lync og Skype.
 • RapidStart – hurtigere opgradering fra tidligere versioner eller andre ERP-systemer til Dynamics NAV
 • Power BI – lav selv avancerede rapporter og analyser på NAV 2015-data i Excel (OData)
 • Social listening – integration til Microsoft CRM, som giver dig mulighed for at opsamle data på de sociale medier, så du nemt kan se, hvem der skriver hvad om din virksomhed.

Lær mere om de nye Dynamics NAV 2015 features

Du får værdi fra dag ét i samarbejdet med EG

EG har igennem mange år opbygget omfattende brancheviden, som vi har overført til direkte kundeværdi i Dynamics NAV. Denne dybe brancheviden og indsigt i optimale arbejdsgange er udgangspunktet i sammensætningen af vores brancheløsninger. Det betyder, at du med i pakken får understøttelse af de arbejdsgange, der er karakteristiske for din virksomhed og kritiske for din branche.

Hvor vi har kunnet se, at det gav ekstra værdi, har vi udviklet tillægsløsninger, men ofte ligger værdien også i at få det optimale ud af standardfunktionaliteten i Dynamics NAV. Med EG får du maksimalt udbytte af Dynamics NAV, fordi vi kender både de branchespecifikke forretningsbehov og it-løsningen helt ind til kernen.

It-løsninger, der rækker fra A til Z

360-graders it-løsninger med én leverandør, der er med hele vejen fra forretningsudvikling over implementering og drift til servicering og support. Vi sikrer, at den it-løsning, du vælger, er afstemt med de forretningsmæssige mål og særlige kendetegn i branchen, så du i sidste ende høster gevinsten. Vi tager udgangspunkt i dine behov og tænker forretning før it. Det kan vi, fordi vi har hele løsningspaletten til rådighed.

Vi giver dig også mulighed for helt at slippe for bekymringer om it-driften og i stedet koncentrere dig fuldt og holdent om din kernevirksomhed. Vi tilbyder din brancheløsning på abonnementsbasis i en cloudbaseret udgave, hvor vi står for alt fra opsætning til hotline og løbende drift. Fordelene ved denne løsning er, at du ikke skal afsætte unødig tid og ressourcer til implementering og vedligeholdelse af it, og at du kender udgifterne på forhånd.

 • Forretningsudvikling
  Strømlinede processer og de rette styringsredskaber giver højere produktivitet, mindre spild og øget konkurrencekraft. Udgangspunktet er din forretning, hvor vi sparrer med dig om procesoptimering, business analytics, videndeling og strategisk CRM.
 • Brancheløsninger
  Vi kombinerer dyb brancheviden med solide ERP-kompetencer. Udgangspunktet er stor indsigt i vores kunders forretning og processer, som vi forstår helt ind til kernen.
 • Drift og infrastruktur
  Vi sørger for, at det teknologiske fundament under din virksomhed er fleksibelt og bundsolidt på én og samme tid. Du tager stilling til, om du selv vil varetage hele eller dele af it-driften, eller om vi skal gøre det. Vi rådgiver om infrastruktur og sikkerhed og dækker dig samtidig ind med drift, hosting, service og support

Kontakt

Ønsker du at vide mere, så læs videre her på siderne. Du kan også udfylde formularen herunder eller ringe til os på telefon +45 7013 2211.

 

Share Share Share Share Share Share
Oscar Tolstrup


Business Unit Manager

Oscar
Tolstrup

+45 7260 2455

Spar stort på NAV

Microsoft har lanceret kampagnerne "Give me 5 Starter" og "Give Me 5 Extended" med meget store besparelser

Læs mere her

Dyanmics NAV kampagner
Køb NAV brugere i dag

Kan du forudse et behov for yderligere Microsoft Dynamics NAV brugere inden for de næste 6-12 måneder?

I så fald er det en god idé at foretage købet, inden priserne stiger den 1. januar 2016.

Læs mere her

Microsoft GoldPartner
Microsoft Gold Partner

Vi er Microsoft Gold Certified Partner og har et tæt og langvarigt partnerskab med Microsoft.

Dynamics NAV 2015

Allerede Dynamics NAV-bruger, men overvejer at opgradere til 2015?

Få Microsofts 10 bud på, hvorfor du skal investere, eller kontakt os for et uforpligtende møde

Licensstruktur for Dynamics NAV

Få et overblik over licensstrukturen for Microsoft Dynamics NAV 2015

 

Licensguide

Dig you know?
Vidste du at ...

Du kan leje din Dynamics NAV løsning og slippe for bekymringer om servere, opdateringer, licenser, backup, netværk osv.?

Læs mere om hosting og drift af din Dynamics NAV løsning

 • Brancher
 • Platforme
 • Services
 • Om EG
Dansk (Switch language)
Oplev mulighederne med Dynamics NAV hos EG