Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

Microsoft Dynamics AX

Med Microsoft Dynamics AX kan store og mellemstore virksomheder sætte turbo på forretningen, styrke væksten og bevare konkurrenceevnen.

Sæt turbo på forretningen

Microsoft Dynamics AX forener det bedste fra Microsoft og leverer intelligente værktøjer til den moderne arbejdsplads, så store- og mellestore virksomheder som jeres kan ændre og optimere forretningsprocesserne og forny sig for at holde konkurrenterne på afstand.

Fleksible løsninger i skyen gør, at I kan skalere driften i jeres eget tempo, så forretningens aktuelle behov opfyldes, og fremtidige vækstplaner understøttes. En intuitiv, rollebaseret brugeroplevelse fremmer effektiviteten og produktiviteten, og eftersom I har adgang til jeres forretningsoplysninger i realtid – fra næsten alle typer enheder og fra alle lokationer – kan I arbejde smartere og trygt træffe forretningskritiske beslutninger.

Læs mere om Microsoft Dynamics AX på Microsofts hjemmeside

Banebrydende brancheløsninger fra EG

EG's omdømme som Skandinaviens mest respekterede leverandør af Dynamics AX-løsninger hviler på tætte relationer til vores kunder, et indgående branchekendskab og solide it-kompetencer.

Mere end 35 års brancheerfaring har givet os indblik i vores kunders forretningsmæssige behov og processer. Vores mere end 300 forretningskonsulenter vil samarbejde med jer om at sammensætte en løsning, der opfylder jeres branchespecifikke behov og gør det muligt at nå jeres strategiske mål.

Læs om vores branchespecifikke løsninger til Dynamics AX

Integrerede end-to-end-løsninger – uden ubehagelige overraskelser

Vi har implementeret den seneste Dynamics AX-release som en af de første partnere i verden, og vores løsninger udnytter nu den nyeste funktionalitet og indeholder forbedrede funktioner med gennemprøvede tilføjelsesløsninger. Vores erfaring med Microsofts vifte af infrastruktur-, virksomheds- og produktivitetsløsninger samt vores Microsoft-specifikke leveringsmetode gør desuden, at vi kan levere integrerede end-to-end-løsninger – uden ubehagelige overraskelser.

Se udvalgte referencer vedrørende Dynamics AX

Overvejer I at opgradere jeres nuværende Dynamics AX?

Læs "What's New" fra Microsoft, eller kontakt os for en uforpligtende snak om værdien af at opgradere til den seneste version af Dynamics AX.

Kontakt

Hvis du ønsker flere oplysninger om banebrydende Dynamics AX-løsninger, som kan skabe fremdrift i jeres virksomhed, så udfyld formularen herunder, eller ring til os på +45 7013 2211.

Share Share Share Share Share Share
Kontakt

Ønsker du yderligere information?

Få mere ud af Dynamics AX

Allerede Dynamics AX-bruger, men overvejer at opgradere?

Få Microsofts bud på, hvorfor du skal investere, eller kontakt os for et uforpligtende møde.

Sæt turbo på forretningen

Med Dynamics AX kan du omsætte ideer til handling.

  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
Oplev mulighederne med Dynamics AX hos EG