Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

Om EG NeoProcess

De stærkeste og mest erfarne kompetencer

Hos EG NeoProcess har vi samlet et stærkt team. Vi har altid fokuseret på at tiltrække de mest erfarne og dygtigste profiler i markedet. Det betyder, at vi i dag sammen med moderselskabet EG kan tilbyde markedets stærkeste kompetencer.

Det sikrer dig det bedste udbytte af en fælles indsats. Vi har altid fokus på, hvad der skaber størst værdi for vores kunder. Kombinationen af forretningsforståelse, dybe kompetencer på Dynamics AX (tidligere Axapta) og gensidig tillid gør, at du som kunde er i gode hænder. Fra det første håndtryk og til I er i mål med den løsning, der markant styrker jeres forretning.

EG NeoProcess har samlet et kompetent hold af specialister med mange års erfaring inden for procesoptimering og Dynamics AX, og har leveret mange spændende løsninger med Microsoft-teknologier. Vi ved, at deres kunder opnår mærkbare forretningsmæssige forbedringer og er meget tilfredse

Marianne Lindhard Moe, Direktør Dynamics, Microsoft Danmark

Fokus på procesoptimering

EG NeoProcess har oplevet en støt vækst også i de senere år. En af årsagerne til succesen er, at vi i EG NeoProcess har fokus på optimering af kundernes processer sammen med virksomhedsløsningen Dynamics AX. Det er med til at give kunderne større indtjening og bringe dem foran i konkurrencen på de internationale markeder.

Vores konsulenter er trænet i at finde måder, hvorpå processer kan optimeres. Ofte arbejder vi tæt sammen med vores moderselskab, herunder EG's management-konsulenter, der typisk tager helikopterperspektivet, og i højere grad rådgiver på øverste niveau om virksomhedens strategiske muligheder.

Mange specialister

EG NeoProcess er Danmarks største partner inden for Dynamics AX, og på verdensplan er vi en af de førende spillere. For dig som kunde betyder det, at vi har de ressourcer og specialister, der skal til for også at understøtte større installationer. Samtidig er det vigtigt for os, at vi stadig er fleksible og kan reagere hurtigt, når vores kunder har behov for det.

Kontakt

Ønsker du at vide mere om EG NeoProcess, så udfyld formularen herunder eller ring til os på telefon +45 7013 2211.

Share Share Share Share Share Share
Steffen Meyer, EG NeoProcess


Salgsdirektør

Steffen 
Meyer

+45 7013 2211

Job hos os?

EG er arbejdspladsen for dig, der vil med på holdet hos Europas stærkeste Dynamics-partner.

Se ledige stillinger hos EGVidste du at ...

thy:data nu er en del af EG NeoProcess?

  • Brancher
  • Kompetencer
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)