Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

Administrationsløsninger til praktiserende læger og speciallæger

Optimal styring af rutinerne i en lægekonsultation sikrer dine patienter en god oplevelse fra den indledende tidsbestilling til det afsluttende håndtryk. For dig betyder det, at du har ro til at fordybe dig i relationen til patienten og den lægefaglige vurdering.

Et lægesystem, baseret på det bedste fra EMAR og MedWin, der giver dig tid og sikkerhed for, at detaljen er i orden.

I en ofte hektisk hverdag har du brug for arbejdsredskaber, der giver dig mere tid og letter dit arbejde. Det bedste patient-læge-forhold bygger på tillid. Den tillid opbygger du igennem nærvær og professionalisme.

Udfordres dine professionelle mål?

Har du en målsætning om at yde en god behandling og sikre et højt fagligt niveau, kan selv simple rutiner i hverdagen blive en barriere, hvis de er for komplekse og tidskrævende. Rutineprægede opgaver, som du med fordel kan optimere:

  • Patientkommunikation – e-kommunikation, online tidsbestilling og elektronisk receptfornyelse gør kommunikation mellem patient og læge mere effektiv.
  • Laboratorieprøver – et let og hurtigt overblik over prøver og afvigelser samt automatisk overførsel af værdier til henvisninger mv. optimerer din håndtering af laboratorieopgaverne.
  • Medicinoversigt – med det integrerede Fælles Medicinkort (FMK) har du øjeblikkeligt et fuldstændigt billede af patientens aktuelle medicinering.

Samtidig skal den it-løsning, du bruger, være stabil og driftssikker. Er dit system nede, mister du patientomsætning og er reelt ude af stand til at udføre store dele af dit arbejde.

Kontakt EG Healthcare, eller læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at styrke rammerne for nærvær og professionalisme i din hverdag.

Share Share Share Share Share Share
Markedsleder

EG Healthcare servicerer over 900 praktiserende læger og speciallæger.

Læs mere

Driftsstatus

NSI (National Sundheds It) viser driftsstatus for:

- FMK

- Receptserveren
- Sundhedsdatanettet
- DanId
- NSP

Medicinprofil

WebReq  

HighJump

 

Ved unormal drift skal eventuel kontakt rettes til den aktuelle leverandør.

  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
Læger