Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

It-løsninger til effektiv bolig- og ejendomsadministration

Har du ambitioner om at anvende it til at gøre det komplekse enkelt? Så får du brug for en erfaren partner, der ved alt om it-løsninger til bolig- og ejendomsadministration.

Økonomisk overblik og vedligeholdelse af bygninger sammen med overholdelse af myndighedskrav og kommunikation med interessenter og samarbejdspartnere hører til de administrative opgaver i hverdagen.

Disse mange forskelligartede opgaver sammenholdt med mange forskellige interessenter – lige fra bestyrelsen til ejendomsfunktionæren og den enkelte beboer – gør administrationsopgaven kompleks. 

Boligorganisation eller ejendomsadministrator

EG har mange års erfaring med effektiv anvendelse af it inden for bolig- og ejendomsadministration. Vi har hjulpet mange med at forenkle og strømline arbejdsgange i administrationsopgaverne på en måde, der tilgodeser alle typer af medarbejdere. Vi ved også, at behovene og perspektivet er lidt forskelligt afhængigt af, om du kommer fra en boligorganisation eller er ejendomsadministrator. 

Boligorganisation

Det vigtigste for jer er, at alle i organisationen nemt og professionelt kan give jeres beboere og medlemmer den bedste service.

Læs mere om vores it-løsninger til boligorganisationer

Ejendomsadministrator

Som ejendomsadministrator ved du, at det er vigtigt at kunne tilfredsstille mange forskellige typer af kunder. Derfor er blandt andet et fleksibelt økonomisystem en nødvendighed.

Læs mere om vores it-løsninger til ejendomsadministratorer 

Nu får du samme muligheder som alle andre på boligmarkedet

Du kan selv vælge, om din administrationsløsning skal være en ”ejer” eller en ”lejer”. Traditionelt har vi igennem de sidste 25 år tilbudt en it-løsning, du køber, og hvor du selv har serverne stående i eget hus. Den mulighed har du stadig. Men er du interesseret i at slippe for det arbejde, der følger med at eje egen server, kan du nu også vælge at leje serverplads til din EG Bolig-løsning hos EG. Du betaler en fast månedlig pris, og vi tager os af alt det praktiske med vedligeholdelsen. Det kalder vi EG Bolig ASP.

Læs mere om dine fordele ved at leje serverplads hos EG

Share Share Share Share Share Share
Key Account Manager Dorethe Tholstrup


Key Account
Manager

Dorethe 
Tholstrup

+45 7013 2211

EG Bolig-nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbreve
fra EG Bolig.

Få optimeret din forretning

For de fleste organisationer ligger der et stort, uudnyttet
potentiale gemt i de interne processer.

Book møde nu og lad os hjælpe
dig med at finde potentialet.

  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
Bolig og ejendomsadministration