Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

Ministerier og styrelser

Du får det fulde udbytte af din it-løsning med EG som rådgiver og ansvarlig for integrationen af jeres løsninger.

I ministerier og styrelser er meget givet på forhånd med Navision Stat som omdrejningspunkt. Ikke desto mindre er der flere effektiviseringsmuligheder, som med de rette kompetencer kan blive til virkelighed.

Ledelsesinformation

Ledelsesinformation er blandt vores kernekompetencer hos EG. Mulighederne er mange og stigende, og vi kan hjælpe dig med at få et overblik over, hvordan I bliver skarpere inden for analyse af jeres data.

Skræddersyet brugerundervisning

Forstår og udnytter I jeres systemer til fulde? Hvis ikke, kan vi sammensætte et skræddersyet forløb til jer, som sikrer, at I er klædt på til at høste effektiviseringsgevinsterne med it.

Kontakt os med henblik på en uforpligtende dialog og behovsafdækning.

Parat til at udforske EG's løsninger til staten?

Navision Stat

Få adgang til unikke kompetencer inden for rådgivning, økonomistyring og ledelsesrapportering til staten med udgangspunkt i Navision Stat.

Læs mere om Navision Stat

Fagsystemer

Da Navision Stat er baseret på Microsoft Dynamics NAV, kan løsningen relativt enkelt videreudvikles til også at kunne benyttes som jeres fagsystem.

Læs mere om Navision Stat som fagsystem

Digital selvbetjening

Det skal være nemt for borgerne at kontakte det offentlige, og sagsbehandlingen skal forløbe effektivt og enkelt. EG kan hjælpe dig på vej med brugervenlig, digital selvbetjening.

Læs mere om offentlig digital selvbetjening

På udkig efter et supplement?

 

Kvalitet & Metode

It-projekter er ofte afgørende for virksomhedens konkurrenceevne, samtidig med at de indebærer risiko og investeringer. Hos EG sætter vi en ære i at have styr på processer og metoder, så kvaliteten er i top og vi kan bringe jer sikkert i mål.

Læs mere om Kvalitet & Metode

Procesoptimering

Et stort, uudnyttet potentiale ligger gemt i virksomhedens processer. Vi hjælper jer med at opnå en markant forbedret produktivitet ved at arbejde struktureret med procesoptimering parallelt med arbejdet med virksomhedens it-systemer.
Læs mere om procesoptimering

Infratruktur & Drift

EG's infrastrukturafdeling råder over Skandinaviens absolutte spidskompetencer, certificeret i hvert sit fagområde, fx virtualisering, platform, netværk og sikkerhed. Vi designer og optimerer it-infrastruktur for alle størrelser og typer af virksomheder.
Læs mere om Infrastruktur & Drift

Brug for sparring?

Vi hjælper gerne med at afdække dine behov og gøre det nemmere for dig at pejle dig ind på, hvad der er den rigtige løsning for dig. Du behøver ikke forstå it-verdenen, det er vi heldigvis eksperter i.
 
Kontakt os for en uforpligtende it-snak i øjenhøjde, der tager udgangspunkt i dine behov og effektiviseringsgevinster med it i det offentlige.

Share Share Share Share Share Share
Tommy Nielsen


Markedschef

Tommy
Nielsen

+45 2085 9484

Partner Award 2014

EG er kåret som Årets Vertikaliseringspartner ved Microsoft Partner Award 2014.

Læs mere

Book møde

Ønsker du mere information?

  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
Stat