Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

It-løsninger til kommuner

EG Kommuneinformation udvikler videnbaserede løsninger i form af effektive, administrative sagsbehandlingsværktøjer til Danmarks kommuner.

Brugbar viden er lettilgængelig og målrettet

Kommunernes behov for information er stort - og mængden af information er endnu større. Derfor er det essentielt, at kommunernes medarbejdere har de rigtige værktøjer til at finde netop det, de har brug for. Og derfor stiller EG Kommuneinformation hver dag viden til rådighed for vores kunder. Vi tror på, at viden skal være lettilgængelig og målrettet for at være brugbar. Derfor har vi gennem skræddersyede og intelligente it-løsninger gjort vores viden nem at få fat i.

Standardiseret og unik på samme tid

Vi respekterer, at mennesker er forskellige. Ellers ville vi ikke kunne styrke de kommunale sagsbehandleres kontakt til borgerne. Vores løsninger er både standardiserede, så de er nemme at finde rundt i, og unikke, så den enkelte bruger kan udføre lige præcis det arbejde, der er nødvendigt i netop hans eller hendes kommune.

Åbenhed giver let tilgængelig information

Åbenhed mellem kommunernes it-løsninger er nødvendig, hvis brugerne skal opleve det fulde udbytte af løsningernes funktionalitet. Man kan sige, at systemerne er nødt til at kunne tale sammen, hvis brugerne skal kunne indhente præcis, målrettet og let tilgængelig information. EG Kommuneinformation leverer it-løsninger, der er integrerbare og sikrer, at serviceopgaverne bliver løst bedst muligt og samtidig er fagligt velfunderede og lovmæssigt korrekte.

Ekspertise bygget på reelle ønsker og krav

Vi udvikler vores løsninger i tæt samarbejde med mennesker, der også kommer fra den kommunale verden. Det betyder, at vi har stor faglig respekt for og tillid til vores kunder - og det giver os de bedste forudsætninger for at basere løsninger på reelle ønsker og krav.

Share Share Share Share Share Share
Contact
Kontakt os

Vi står altid klar til at hjælpe dig. 

Salg

Tilmeld dig EG Kommune-informations nyhedsbrev.

  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
Kommune