Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere
24. juni 2011

Xellent WIT - nu med fælles login for flere selskaber

Med Xellent WIT er det nu muligt at benytte et fælles login til alle selskaber i Xellent.

Via fælles login har kunderne ét sted at logge ind på koncernens hjemmeside, hvorefter de automatisk blive ført over på den side, som de "tilhører". Det kan eksempelvis være handelsselskabets område eller netselskabets område på hjemmesiden, således at selvbetjeningsfunktionerne er placeret på det enkelte selskabsområde på hjemmesiden.

Med Xellent WIT vil det være muligt for virksomheden at placere funktioner vedrørende meddelelse om flytning på koncernens hjemmeside, uden at kunden skal ind på den enkeltes selskabsområde på hjemmesiden.

Xellent WIT giver mulighed for at placere indberetning af forbrug direkte på netselskabets hjemmesideområde – uden at kunden skal være logget ind for at indberette forbrug.

Alle disse funktioner er i overensstemmelse med de sidste afgørelser på området, som er afsagt af energiklagenævnet.

Som en af de første Xellent-kunder er NOE gået "live" med Xellent WIT, som giver dem mulighed for at designe hjemmesiden i deres helt eget layout. Prøv selv at tage et kig på NOE's hjemmeside på www.noe.dk.

Hvis du har spørgsmål til ovennævnte, er du velkommen til at kontakte enten Ole Nielsen på tel. 2085 9107/ole.nielsen@egutility.dk eller Peter Ørtoft Christensen på tel. 2085 9217/peter.christensen@egutility.dk.

Share Share Share Share Share Share
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve
til forsyningsvirksomheder.

Optimization
Book møde nu
Én time. Hvor vi helt uforpligtende taler om din virksomhed, dine processer, dine udfordringer, din fremtid ...
  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
Handel